Yazı Arşivi

Yazı Arşivi

Mail: arsiv@teknikelektrik.com

2013 Burçlara Neler Getirecek?

Astroloji kendimizi ve başkalarını daha iyi anlamamıza ve tanımamıza yardımcı olur. Amaçlarımıza ulaşabilmek için atacağımız adımların zamanını gösterir, doğru zamanda ve doğru yerde olmamıza yardımcı olur. Astroloji bilinç ve algılama seviyemizi yükseltebilir ve olaylara bütün olarak yaklaşmamıza, hayatın iniş-çıkışlarını ve yaşamdaki ritmi gözlemlememize ve objektif bir bakış açısı edinmemize yardımcı olur. Astroloji bu yaşamımızda almamız gereken dersleri , geliştirmemiz gereken yönlerimizi bize gösterir. Yeterki ondan yararlanmasını bilelim.

KOÇ (21 Mart-20 Nisan)
Bu yıl yaşanacak ani sürprizlere karşı (bazen olumlu bazen olumsuz) hazırlıklı olmak gerekir. İş ortağınız varsa; hisselerin nasıl dağıtılacağı, bölüneceği ve ne tip bir paylaşım olacağı konusunda anlaşmazlık olabilir. Kredi kullanımızda ve bankalarla olan işlerde zorluklar yaşanabilir bu nedenle bu işlerinizde bu yıl daha dikkatli olmalısınız. Aynı şekilde vergi, sigorta, prim, borç ve alacak işlemlerinde de sorun yaşamanız mümkün görünüyor. Kariyerinizle ilgili değişim söz konusu veya var olan işinizle ilgili yeni fırsatlar var ve güçlü kişilerden destek alacaksınız. Bu yıl her türlü olaya ve problemlere karşı bakış açınızın oldukça pozitif olduğu görülüyor. Kendinizi korumak adına gelişen olaylar içinde daha gerçekçi ve kararlı bir yaklaşım içinde olmanız gerekebilir. Temmuzdan itibaren gayrimenkul alıp satma veya kiralama işlerinde oldukça şanslısınız.


BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)
İkili ilişkileriniz ve iş ortağınızla olan ilişkileriniz bu yıl zorlu bir sınavdan geçecek. Bu yıl yapacağınız yazılı anlaşma veya sözleşmelerde mutlaka yanınızda o konunun uzmanı olsun. Sağlığınıza oldukça özen göstermeli, beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Maddi kazancınız bu dönemde iyi olacak, yatırımlarınızı veya finansal gelirlerinizi büyütebilirsiniz. Beklediğiniz veya beklemediğiniz bir yerden elinize bir miras geçebilir. Yabancılarla olan işler ve uluslar arası ticarette güçlenme ve köklü değişim var. Temmuzdan itibaren yakın çevrenizden ve iş arkadaşlarınızdan maddi-manevi destek görebilirsiniz. Kendinizle baş başa kaldığınızda zihninizde oluşan işiniz ve kariyerinizle ilgili farklı ve orijinal fikirleri veya buluşları içinizde saklamayıp başkalarıyla da paylaşıp hayata geçirin.

İKİZLER ( 22 Mayıs- 21 Haziran)
Temmuza kadar olan süreçte şans sizden yana gibi görünse de çalışma hayatı içindeki her alanda işinizle bizzat kendiniz ilgilenmeli ve bu alanda yardımcılarınız veya yöneticileriniz bile olsa muhakkak bir kez de siz kontrol etmelisiniz. Size hizmet veren kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde sağlığınıza karşı da titiz olmalısınız. İş hayatında artan sorumluluklar karşısında daha başarılı olmak adına çok fazla dağılmamaya özen göstermelisiniz. Temmuzdan itibaren maddi kazancınız oldukça yükselecek. Aileden ve iş ortağınızdan gelecek bir gelir söz konusu. İşinizle ilgili yapacağınız tanıtımlarda ve katılaca ğınız fuarlarda ani sürpriz gelişmeler olabilir.

YENGEÇ (22 Haziran-22Temmuz)
Temmuz ayıyla birlikte 12 yılda bir gelen olumlu, kısacası şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bu tarihten itibaren şimdiye kadar yapmak isteyip te yapamadığınız işleri gerçekleştirebilirsiniz. Var olan işinizi daha büyütebilir ve ortak çalışmalar içine girebilirsiniz. Yabancılarla işbirliği yapabilir ve başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bu dönem iş sorumluluklarınız ve hobileriniz arasındaki dengeyi iyi ayarlamak durumundasınız. Çocuklarla ilgili var olan sorumluluklarınız artacak. Şimdiye kadar yapmadığınız belki de size uzak olan bir çalışma içinde de yer alabilirsiniz. Böyle bir şey söz konusu olursa temmuzdan itibaren hayata geçirin ki her şey daha da yolunda gitsin. Kişisel gelişim yolculuğunuzda manevi boyutta ilerleyebileceğiniz bir yıl olacağı için önemli kararlarda iç sesinize güvenin.

ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu yıl işinizi home-ofis tarzına dönüştürebilir veya eve iş getirebilirsiniz. Her hangi bir gurup, dernek, kulüp üyeliği içinde yer alabilir ticaret fuarına veya diğer alandaki fuarlara da katılabilirsiniz. İş anlamında yurt dışına açılabileceğiniz, yabancılarla ortak çalışmalar içinde olacağınız ve iş alanında ufkunuzu oldukça genişletebilecek bir dönemdesiniz.
İş yapacağınız kişilerle aranızdaki mesafeyi iyi ayarlamanız gerekiyor. Ortağınızın finansal geliri hakkında doğru bilgi sahibi olmak durumundasınız. Temmuzdan itibaren kendinizi beden, ruh ve zihin olarak daha iyi hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Vergi, sigorta, prim, borç-alacak ve bankalarla ilgili her türlü konuda daha dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos-22 Eylül)
Bu yıl olaylara, var olan veya gelişecek konulara ve yakın çevrenize karşı bakış açınız değişecek ve bu alanda kendinizi ifade etmede zorlanacaksınız. İkili ilişkiler ve ortak çalışmalarda çok dikkatli olmalısınız, bu alanda aldatılma ve yanılmalara fazlasıyla açıksınız. Yazılı anlaşmaları çok iyi okuyup ve araştırdıktan sonra imzalamalısınız. Bu yıl ailenizden kariyerinize ve işinize olumlu destek var. İş hayatında yaptığınız işe odaklanmanız çok önemli, odaklanmanın yanında detaylar üzerinde fazla takılıp ana hedefi kaçırmamanız gerekir. Bu dönem yazı yazabilir, eğitim programları içinde öğrenci veya öğretmen olarak yer alabilirsiniz. Temmuzdan itibaren sosyal yaşam ve iş yaşamında büyüme ve iyileşme var.

TERAZİ (23 Eylül-23 Ekim)
2.5 yıl çok zorlu bir süreç yaşadınız, bu yıl yaşayacağınız olaylar geçen 2.5 yıl kadar zorlu olmayacak. Daha rahat bir döneme girdiğinizi yavaş yavaş göreceksiniz. Bu yıl en fazla düşüneceğiniz ve söyleyeceğiniz şey ” çok çalışıyorum ama az kazanıyorum “ olacak, buna rağmen birikim yapmanız söz konusu. Eviniz veya işyeriniz değişebilir, ebeveynlerinizin finansal sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Eğitim ve iş amaçlı yurt dışı geziler gündemde olabilir. Ticaret, ithalat ve ihracattan yana şansınız açık, yazılı ve sözlü anlaşmalara oldukça dikkat etmelisiniz. Temmuzdan itibaren yabancı firmalarla iş bağlantıları yapıp kariyerinizde yükselişe geçebilirsiniz. İkili ilişkilerde de hassas bir dönemden geçtiğinizi unutmamalı sınız.Ortak çalışma için uygun bir dönem değil, mümkünse bağımsız çalışmadan yana olmalısınız.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)
Her şeyden önce zorlu bir sürece girdiğinizi belirtmek isterim. Bunu şöyle de düşünebilirsiniz; bu dönem maddi ve manevi alanda yapacağınız bir  işi oldukça iyi düşünmek ve ona göre hareket etmelisiniz, adeta kılı kırk yarmalısınız. Bir adım ileri iki adım geri gitmek  veya her şeyin yolunda olmadığını görmek gibidir. Olsun, moralimizi bozmuyoruz, şunu bilmeliyiz ki zorluklarla mücadele etmezsek güçlenemeyiz. Güçlenmemiz için yaşamda zorluklar gereklidir. Bu dönem bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ortağınızdan bir alacağınız veya bir paylaşımınız varsa temmuza kadar halletmeye çalışın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)
“Maddi durumumu daha istikrarlı hale getirmek veya finansal gelirimi daha iyi hale nasıl getirebilirim?” sorunuzun cevabı için bu dönem göstereceğiniz çabalar oldukça önemli olacak. Temmuza kadar kendinize iş ortağı alabilir veya aynı şekilde var olan ortağınızla da önemli projelere imza atabilirsiniz. Temmuzdan itibaren ortak kazançlardan fayda sağlayabilirsiniz. Özellikle ruhsal sağlığınıza daha özen göstermeli, oluşabilecek negatif olaylar karşısında doğanızda olan pozitif bakış açınıza daha da sahip olmanız ve kendinizi bu alanda güçlendirmeniz gerekecek. Bu dönem kişisel gelişim teknikleri ( dua, tefekkür , namaz, zikir, meditasyon, yoga, arınma, vb. ) içimize dönece ğimiz bu tarz çalışmalara daha fazla öncelik vermeliyiz.

OĞLAK (22 Aralık-20 Ocak)
Uzunca bir süredir köklü bir değişim içindesiniz, artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Yaşamınızda bir sürü değişim oldu, akılcı düşünerek her türlü değişime ayak uydurdunuz ve değişimi iyi yönettiniz. Bu yıl iş arkadaşlarınızdan, dost ve yakın çevrenizden yana çok şanslı olduğunuz söylenemez. Topluma hizmet eden kulüp veya dernekler içinde yer alabilirsiniz, aynı şekilde bu alanda da her şey yolunda gitmeyebilir, beklenti için de olmamak en iyisidir. Yine işkolik haliniz bu yıl da devam ederken işlerinizde büyüme olacak. Ani bir kararla evinizi veya yaşadığınız şehri değiştirebilirsiniz. Ortak bir çalışmaya başlamayı düşünüyorsanız mutlaka temmuzdan sonra olmalı, buna dikkat edin.

KOVA (21 Ocak-18 Şubat )
Bu dönem kariyerinizle ilgili sorumluluklarınızda oldukça artış var. Bu zorluklarla gerektiği gibi mücadele eder ve üstesinden gelirseniz anında başarı sizinle birlikte olacak. Sezgilerinizin oldukça yükseldiği bir dönem, bu özelliğinizi finansal alanda gelirinizi yükseltmek için kullanmalısınız. Sosyal yaşamınızın keyifli ve canlı olduğu bir dönem, temmuzdan itibaren işleriniz daha da büyüyecek. Bu yıl sizi çekemeyenler olabilir, dışarıdan gelebilecek negatif etkilere karşı manevi olarak güçlenmeniz gerekiyor. Yakın çevre ile olan ilişkileriniz hassas bir dönemden geçecek.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)
Bu dönem daha fazla iş gezileri olacak, umut ve arzularınızın daha fazla gerçekleşeceği bir süreç yaşayacaksınız. Emlak ve aile ilişkilerinden yana şanslı bir yıl olacak, güçlü topluluklar ve güçlü insanlarla bir arada olacak ve onlardan destek görecek siniz. Maddi alanda sürpriz gelişmeler  var, işinizde önünüzü görmeden borca girmeyin. İşinize destek verecek veya tamamlayacak eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Bu yıl her şeyi olduğu gibi açık ve net bir şekilde görmek ve kendinizden bir anlam yüklememeniz gerekir. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sizden yana olacak bu yıl.

Her şey gönlünüzce olsun, ışık ve sevgiyle kalın…

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar