Yazı Arşivi

Yazı Arşivi

Mail: arsiv@teknikelektrik.com

2012 KRİTERLERİ İÇİN NE YAPMALI

Aslında ben çok fazla 2012 kriterlerine hakim değilim. Bu futboldan çok da anlamam. Ancak iyi bir taraftar ve izleyici mantığıyla değerlendirmek istiyorum. Geçen ay Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat gündeme getirdi. 2012 UEFA kriterlerine hazır olmalıyız diye. Ben detaylara girmeyeceğim. Ama 2012 den sonra kulüplerimizin işi çok zor. Bir defa kaynak göstermeden harcama yapmayacaksınız. Yani bizim elektrik piyasası gibi karanlığa çek yazıp borçlanma olmayacak artık futbol kulüplerimizde.

O zaman pahalı transferleri sürekli borçlanarak yapamayacak kulüplerimiz. Dünyanın en pahalı teknik direktörlerini Del Bosqueleri, Aragonezleri, Daum ve Tiganaları 8’er 10’ar milyon Euro vererek kovamayacaklar. 6 kişilik yabancı kontenjanına 12 tane oynatmayacağı ve daha bonservis süresi dolmadan göndereceği futbolcuları alamayacaklar.

İspanya’nın gol kralı diye 14 milyona kazıklanıp alt yapıdan gelen adamdan daha kötü futbolcuyu 2 milyon Euro’ya satamamazlık edemeyecekler.

Yani benim sevgili ülkem bu taraftarlarımızın boğazlarından diş ve tırnaklarından artırdıkları ile aldıkları kombine kartlarının paralarını müsrif ve beceriksiz yöneticiler çarçur edemeyecekler.

Benim Sayın Adnan Polat’ın açıklamalarından anladığım bu.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar