Türk Prysmian Kablo yetkilileri Dubai Middle East Electricity Fuarı’ndaydı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Prysmian Kablo yetkilileri Dubai Middle East Electricity Fuarı’ndaydı
Dünyanın en önemli güç ve enerji fuarlarından biri olan Dubai Middle East Electricity Fuarı 5-7 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Prysmian Group’un katılım gösterdiği fuarda Türk Prysmian Kablo; elektrik, elektronik, aydınlatma ve enerji alanlarında uzman firmalarla bir araya geldi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian, 5-7 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenen Middle East Electricity Fuarı’ndaydı. Prysmian Group’un katılımcı olarak yer aldığı Dubai Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşen fuarda, Türk Prysmian yetkilileri, iş ortaklarını ziyaret ederek güncel çalışmaları yerinde takip etti ve “Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir…” ismi ile verdikleri seminerde doğru kablo seçimi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.


Türk Prysmian Kablo deneyimlerini paylaştı

“Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonu ile çalışmalarını sürdüren Türk Prysmian CEO’su Erkan Aydoğdu, “Dünyanın en önemli güç ve enerji fuarlarından biri olan Dubai Middle East Electricity Fuarı’nda, uluslararası platformda ve Ortadoğu pazarında yer alan markalar ile bir araya geldik. Deneyimlerimizi Prysmian Group’dan aldığımız destek ile birlikte katılımcılara aktardık. “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonumuz kapsamında enerji sektörünün, Türkiye’de çok daha iyi bir noktaya gelmesi amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızdan bahsettik. Yer aldığımız prestijli projeler ile ilgili bilgiler verdik ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ettik” dedi.


Üst düzey yöneticiler ile bir araya gelindi

Fuara katılan Türk Prysmian yetkilileri, Ar-Ge çalışmaları ve yatırımlarını katılımcılar ile paylaştı. Türk Prysmian Kablo Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tamer Yavuztürk fuar ile ilgili şunları söyledi; “Elektrik, elektronik, aydınlatma ve enerji alanlarında dünya çapında öne çıkan markalar ile bir araya geldiğimiz fuarda iş ortaklarımızı ziyaret etme şansı yakaladık. Prysmian Group içerisinde öne çıkmamızı sağlayan başarılı çalışmalarımızı anlattık ve ilişkilerimizi güçlendirdik” dedi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tors Elektrik Sayın Gürkan TOSUN İle SöyleşiÖnceki Haber

Tors Elektrik Sayın Gürkan TOSUN İle Söy...

MAKEL’DEN KUTSAL TOPRAKLARA ZİYARETSonraki Haber

MAKEL’DEN KUTSAL TOPRAKLARA ZİYARET

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar