'Terim'e Verilen Tazminatın Takipçisi Olacağız!'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Terim'e Verilen Tazminatın Takipçisi Olacağız!'
Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Fatih Terim'e ödenecek olan 3.5 milyon euro'luk tazminata karşı olduklarını açıkladı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip MosturoğluFatih Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmasıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Şekip Mosturoğlu, "Fenerbahçe olarak istifa etmiş birisine tazminat ödenmesine karşıyız. Bu görüşümüzü TFF Genel Kurulu'nda da bildiririz. TFF ile Terim arasındaki sözleşme karşılıklı sonlandırıldıysa, tazminat ödenmez. Bu konunun takipçisiyiz" ifadelerini kullandı.

Mosturoğlu: "3 Temmuz FETÖ/PYD kumpaslarının başyapıtıdır"

2017 Nisan ayından bugüne kadar aramızdan ayrılan üyelerimizin isimlerinin okunmasının ardından Yönetim Kurulu adına faaliyet raporunu Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu okudu. İçinde bulunduğumuz Temmuz ayının iki önemli tarih ihtiva ettiğini belirten Mosturoğlu bunlardan birinin 3 Temmuz, diğerinin de 15 Temmuz olduğunu söyledi. "3 Temmuz FETÖ/ PYD kumpaslarının başyapıtıdır" diyen Mosturoğlu, " Büyük Fenerbahçe taraftarı kumpasın ilk gününden itibaren şanlı bir direniş gerçekleştirmiştir. 3 Temmuz 2011 de başlayan direniş tüm ülkeye örnek olmuştur. 3 Temmuz için en büyük beklentimiz mahkeme tarafından verilen beraat kararının Yargıtay'ca da onanmasıdır" dedi. Bu kumpası yapanların yargılandığını hatırlatan Mosturoğlu ardından tazminat süreçleri başlayacağını yineledi.

Mosturoğlu: "Fenerbahçe'nin yeri bellidir"

15 Temmuz ile ilgili Fenerbahçe'nin duygu ve düşüncelerinin Resmi İnternet Sitemizden açıklandığını belirten Mosturoğlu, "Fenerbahçe'nin duruşu bellidir. Gazi Mustafa Kemal'in açtığı yolda milletimiz hiçbir güce boyun eğmeyecektir. Fenerbahçe Spor Kulübü ve camiasının durusu ve yeri bellidir. Darbe kalkışmasına karşı başlatılan direnişte şehit olanlara Allahtan rahmet gazilere uzun ömürler diliyorum" dedi.

Mosturoğlu: "Futbolda yeniden yapılanma süreci devam ediyor"

Yatırımların sürdüğünü belirten Mosturoğlu üniversite çalışmalarının devam ettiğini, gelecek yıl Silivri'deki yerleşkede eğitime başlanacağını bildirdi. "Futbol Takımımız Sayın Aykut Kocamana ve ekibinin belirlediği yeniden yapılanma sürecini sürdürmektedir" diyen Mosturoğlu, UEFA ile yapılan anlaşmaların kulübün gelir ve gideri ile ilgili olmadığını belirterek, "Kur farkı zararı işimizi zorlaştırmaktadır" dedi.

Gelirlerin artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Mosturoğlu, kombine adetinin 16 bini forma satışının 45 bini geçtiğini bildirdi.

Mosturoğlu: "Basketbol Takımımız unvanlarını koruyacak"

"Basketbol takımı geçen sene elde ettiği unvanlarını bu sene de koruyacaktır" diyen Mosturoğlu, ayrılanlara teşekkür gelenlere başarılar diledi. Mosturoğlu diğer şubelerdeki faaliyetleri ve sporcularımızın gerek Fenerbahçe forması ve gerekse milli forma altında elde edilen başarılarını da anlattı.

Mosturoğlu: "UEFA ile 4 yıllık anlaşma var"

Denetim Kurulu Raporunun okunmasının ardından üyeler görüşlerini belirten konuşmalar yaptı. Bunlara cevap vermek için tekrar kürsüye gelen Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe'nin transfer yasağının olmadığını UEFA ile 4 yıllık bir anlaşmasının olduğunu, bunun amacının da kar zarar rasyosunu belirli bir düzeye çekmek amacı taşıdığını bildirdi. Mosturoğlu, anlaşmaya göre 4 yıllık sürede futbolda en faza 1. yıl 20 milyon Euro, 2. yıl 15, 3. yıl 5 ve 4 yıl da 0 zararın öngörüldüğünü belirtti.

spor.haber7.com

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Volkan Şen: Geri Dönmek İstiyorum!Önceki Haber

Volkan Şen: Geri Dönmek İstiyorum!

Füze Deneyen Kore'ye Türkiye'den Çok Sert Tepki!Sonraki Haber

Füze Deneyen Kore'ye Türkiye'den Çok Ser...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar