Şampiyon Galatasaray'da yaprak dökümü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyon Galatasaray'da yaprak dökümü!
7 yıldız futbolcu veda etti...

Sezonu Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlayan Galatasaray’da 7 yıldız futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Şampiyonlar Ligi hayali kuran sarı-kırmızılı ekipte bazı isimler ile görüşmelerin gerçekleşeceği ifade edildi.

Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’ye puan farkı atarak mutlu sona ulaşan sarı kırmızılı ekipte moraller oldukça yerinde.

Sezonunun son maçında Fenerbahçe’yi evinde 3-0 gibi net skor ve oyunla mağlup eden Galatasaray düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı. Büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılı takımda tören sonrası duygusal anlar yaşandı. 

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da 37 futbolcunun sözleşmesi bitti. Bafetimbi Gomis yaptığı açıklamada 37 yaşındaki forvet, "Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek ama ben devam edemeyeceğim. Bu formayı taşımaktan her zaman gurur duydum" dedi. İşte Gomis’in yanı sıra sözleşmesi sona eren yıldız isimler;

Mauro Icardi: Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Arjantinli golcü de sözleşmesi bitenler arasında. Sarı kırmızılı yönetim Icardi'nin bonservisini alabilmek için Fransız kulübüyle görüşme halinde.

Milot Rashica: Galatasaray'ın Norwich City'den kiraladığı Kosovalı kanat oyuncusu sezona damga vuran isimlerden biri oldu. Sarı kırmızılı yönetim Rashica'yı kadroda tutmak istiyor.

Juan Mata: Sezon başında 1+1 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol yıldızın opsiyonunun devreye girmesi için 20 karşılaşmada en az 45 dakika forma giymesi gerekiyordu. Bu sezon 18 maçta forma giyen Mata'nın sözleşmesinin uzatılması beklenmiyor.

Okan Kocuk: Muslera'nın yedeği konumunda bulunan Okan Kocuk'un da sözleşmesi 30 Haziran 2023 itibariyle bitecek. Okan derbi sonrası yaptığı açıklamada "Galatasaray'dan bir teklif gelirse önceliğim her zaman Galatasaray'dır. Ama oynamak istiyorum. Tekliflere bakacağım." diye konuştu.

Emre Taşdemir: Sarı kırmızılı takımın sol beki bu sezon sadece 6 resmi maçta forma giyebildi. Emre ile sözleşme yenilenip yenilenmeyeceği konusunda resmi bir açıklama olmasa da yolların ayrılması bekleniyor.

Sam Adekugbe: Galatasaray'ın deprem nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor'dan kiraladığı Kanadalı sol bekin 1 milyon euro satın alma opsiyonu bulunuyor. Ancak bu opsiyonun kullanılması beklenmiyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar bayrağı alkışlarla devraldıÖnceki Haber

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar bayrağ...

Gabar petrolü nasıl bulundu?Sonraki Haber

Gabar petrolü nasıl bulundu?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar