Multitek Akıllı Ev Sistemlerinde Neden KNX Ürünlerini Tercih Ediyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek Akıllı Ev Sistemlerinde Neden KNX Ürünlerini Tercih Ediyor?
Çünkü KNX otomasyon cihazları Avrupa’nın en güvenilir ve EN50090 standardı ile tanımlanan ev otomasyonu ve akıllı bina sistemi teknolojisini kullanmaktadır.

Çünkü KNX otomasyon cihazları Avrupa’nın en güvenilir ve EN50090 standardı ile tanımlanan ev otomasyonu ve akıllı bina sistemi teknolojisini kullanmaktadır. KNX cihazlarının ve güvenlik detektörlerinin hepsinin belirli bir çalışma ve güvenlik standardı bulunmaktadır. Standardı olmayan akıllı ev ve güvenlik ürünlerinin kullanımının yangın ve elektrik çarpması gibi durumları meydana getirebileceği, gaz kaçağı, su basması gibi durumlarda da çok ciddi hasarlara sebebiyet verebileceği açıktır.


Akıllı ev ve bina kontrol sistemi seçerken, kullanılacak otomasyon cihazların yaygın bir kullanımı olduğuna ve standartlarının dünya standardı olduğuna kesinlikle bakmanızı öneririz. KNX ürünleri dünya çapında 370 firmanın ortaklaşa oluşturduğu ve 7000’den fazla akıllı ürüne sahip olan bir teknolojidir. Dünyadaki kurulu akıllı ev sistemlerinin %80’i KNX sistemidir. Bu rakamlar,  KNX standardının ne kadar yaygın kullanılan ve güvenilir bir sistem olduğunun kanıtıdır. Piyasada satılan, hiçbir güvenlik standardına uymayan ürünlerin hayatınızı kolaylaştıracağı yerde, hayatınızı daha fazla riske sokacağını, sizleri daha fazla yoracağını unutmayalım.


KNX ürünleri kullanımı çok kolay, kablolaması kolay, yüksek güvenlikli, merkezi kontrol edilebilen, bir olumsuzlukta hesap sorabileceğiniz sertifikalı ürünler standardıdır. KNX sistemleri; modern, geleceğe dönük yapısı ile farklı bina yönetim sistemleri ile entegrasyon olabilmektedir. KNX ürünlerinde farklı imalatçılardan ürün temin edebilirsiniz, bu da sistemin üreticiden bağımsız yapıya sahip bir standart olduğunu göstermektedir.


KNX sistemi birçok fonksiyon için tek bir altyapı ve maksimum esneklik sağlamakla birlikte enerji tasarrufu sağlamak içinde de geliştirilmiş bir standarttır. KNX ürünleri sayesinde akıllı teknolojinin sunduğu avantajları yakalar; konfor, emniyet ve verimlilik dileklerinizi gerçeğe dönüştürürsünüz.

İşte Multitek sizlere akıllı ev ürünleri sunarken KNX standardına sahip kontrol cihazlarını önermektedir. Multitek’in bütün akıllı ev yönetim monitörlerinde KNX ara bağlantısı bir standart olarak kullanılmaktadır.


EN YAKIN GELECEK: AKILLI EV KONSEPTİ

Akıllı evleri en basit hali ile evlerin akıllı, birbiri ile haberleşebilen ve kendi kendine öğrenebilen objeler ile donatılması ve evinizin internet dünyası ile bağlanması olarak tanımlayabiliriz. Akıllı objeler, durumunu değiştirebileceğimiz ya da sorgulamasını yapabileceğimiz bir lamba ya da buzdolabı, telefon, güvenlik sistemi vb. olabilir. Ev içinde kurulan bu network bütün akıllı cihazların birbiri ile haberleşmesini, periyodik yapılan işleri öğrenmesini ve internet sayesinde bütün bunları uzaktan yönetebilmenizi sağlar. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vefat HaberiÖnceki Haber

Vefat Haberi

Pruva34 Projesinde Erse Kablo Tercih edildiSonraki Haber

Pruva34 Projesinde Erse Kablo Tercih edi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar