Pruva34 Projesinde Erse Kablo Tercih edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pruva34 Projesinde Erse Kablo Tercih edildi
Sürekli gelişim hedefi gözeten Erse Kablo, kaynakları etkin kullanan, müşteri memnuniyeti ve güven üzerine kurulu hizmet anlayışıyla pazardaki etkinliğini arttırırken, Pruva 34 projesinin çözüm ortağı oldu.İstanbul’un gözde semtlerinden Bakırköy’de hayatı kolaylaştıran sistemleri ve fonksiyonel alanlarıyla dikkat çeken Pruva 34 projesi, Doğa Grubu firmalarından biri olan Doğa Madencilik tarafından hayata geçirildi.

Sadeliğin ve fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu bu projede, dünyada ve ülkemizde birçok projede onaylı bir firma olan Erse Kablo’nun ürünlerinden; Yangın Alarm Kabloları, Haberleşme Kabloları, Yangına Dayanıklı Ervital Kabloları, Koaksiyel Kabloları, Erline Data Kabloları ve Sinyal-Kontrol Kabloları tercih edildi.


Bu projede kullanılan sistemler;

1.SMATV & CCTV Sistemleri,

2.Haberleşme Sistemleri

3.Sinyal & Kontrol Sistemleri,

4.Yangın Alarm Sistemleri,

5.Acil Aydınlatma & Anons Sistemleri.


Ulusal ve uluslararası standartları esas alan Erse Kablo, özel müşteri şartnameleri ve talepleri doğrultusunda da üretim yapmaktadır. Tüm ürün gruplarını RoHS ve CE standartlarına uygun şekilde üreten Erse, bu büyük ve kapsamlı projede, kablo çözümleriyle çevre ve insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha göstermiştir.


Erse,  Silivri Ortaköy Sanayi Bölgesi’ndeki modern tesisinde, hizmet verdiği enerji, altyapı ve inşaat sektörlerinde, insan hayatı ve yaşam kalitesini sürdürülebilir kılmak amacıyla, sektörün ve yurtdışı pazarların ihtiyaçlarını analiz ederek üretimini gerçekleştirmektedir.


Erse Kablo’nun yurtiçindeki başarı hikayelerine bir yenisi daha eklenirken, alanında birçok yeni ve önemli projeye imzasını atmaya devam eden projelerdeki tercih edilen bir marka olan Erse, koaksiyel, kumanda, sinyal-kontrol, veri iletişim, lan kabloları, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon ve her tip özel kabloyu kendi bünyesinde üreterek alçak gerilim kabloları üretimiyle inşaat sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Multitek Akıllı Ev Sistemlerinde Neden KNX Ürünlerini Tercih Ediyor?Önceki Haber

Multitek Akıllı Ev Sistemlerinde Neden K...

Polimerler ve Kablo DünyasıSonraki Haber

Polimerler ve Kablo Dünyası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar