Makel’in Aydınlatmadaki Yeni Ürünü: 6W E14 Buji Ampul Satışta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel’in Aydınlatmadaki Yeni Ürünü: 6W E14 Buji Ampul Satışta

Aydınlatma sektörü; enerji tasarrufu, verimlilik, esneklik, uzun ömür, çevreye zararlı bileşen barındırmaması, tüm renk spektrumunu kapsaması, giderek düşen maliyetleri ve diğer birçok avantajı nedeniyle hızla LED aydınlatma ürünlerine dönmekte ve LED aydınlatmayı aydınlatmanın geleceği olarak görmektedir. 


2020 yılı içerisinde Türkiye pazarında bulunan aydınlatma ürünlerinin yüzde 80’inin LED ve enerji tasarruflu ampullerden oluşacağı öngörülmektedir. LED aydınlatma ürünleri konusunda yatırımlarını ve çalışmalarını sürdüren Makel, yerli üretim olarak piyasaya sunduğu LED aydınlatma ürünlerini pazardan gelen veriler ve müşteri istekleri doğrultusunda üretmektedir.  


Makel LED aydınlatma ürünleri, rakiplerine göre yüksek verimlilikleri, uzun ömürleri, yüksek kaliteleri,  Dünya standartlarına uygun üretim ve yüksek kalite anlayışı ile ön plana çıkmaktadır.  


2020 yılı birinci çeyreği itibariyle, Makel aydınlatma ürün gamını genişletmeye devam etmektedir. Yeni ürünlerimiz arasında bulunan, 6W Buji Ampul, tek bir soğutucu LED gövde üzerine mum tipi ve buji tipi olmak üzere iki farklı difüzör ampul kapak ile 3000K, 4000K ve 6500K renk sıcaklık değerlerinde üretilmektedir. Talebe göre eklenecek dekoratif ışık dağıtıcı optik parçaya sahiptir.


E14 sınıfında yüksek ışık aydınlatma istenilen noktalar için birebir çözüm sunmaktadır. Yüzde 87 enerji verimliliği sağlayan Makel 6W Buji Ampul, 20.000 saatlik bir uzun ömre sahiptir. 90 Lm/W aydınlatma verimliliği ile 540 lm aydınlatma sağlamaktadır.  240⁰’lik geniş aydınlatma açısı sayesinde geniş alanların homojen aydınlatılmasına imkân vermektedir. Makel 6W E14 ampul, geniş voltaj çalışma aralığında gücü düşmeden sabit parlaklık seviyesini garanti etmektedir. 6W gücüne rağmen kasa boyutları soğutma performansından taviz verilmeden optimal sınırlarlar içinde küçük tutulmuştur.  6W led ampul içinde kullanılan LED’ler LM80 sertifikalarına sahiptir.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAKEL, 120 ve 150 cm TÜP ARMATÜRLERİ PAZARA SUNDUÖnceki Haber

MAKEL, 120 ve 150 cm TÜP ARMATÜRLERİ PAZ...

Sancaktepe Sahra Hastanesinin Kabloları Türk Prysmian Kablo’danSonraki Haber

Sancaktepe Sahra Hastanesinin Kabloları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar