MAKEL, 120 ve 150 cm TÜP ARMATÜRLERİ PAZARA SUNDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL, 120 ve 150 cm TÜP ARMATÜRLERİ PAZARA SUNDU
İlk etapta, 19 ve 27 W güce sahip, 150 cm T5 ve 120 cm T8 ölçülerinde üretilen Makel LED Tüp Armatürler pazara sunulmuştur.

Ülkemizin ve dünyamızın hedeflerinden biri olan sürdürülebilirlik kavramında, enerji verimliliği olmazsa olmazdır. Sürdürülebilir gelecek için sürdürülebilir enerji hedefleriyle hareket eden Makel, aydınlatma sektörü için yüzde yüz yerli ve yüksek enerji verimliliğine sahip LED aydınlatma ürünleri sunmaktadır.


Geleneksel ışık kaynaklarına karşı sunduğu avantajlarla her geçen gün hayatımızda daha fazla yer almaya başlayan LED teknolojisi, farklılık sunmak ve göz alıcı ortamlar oluşturmak için sayısız alternatif ve avantajlar sunmaktadır. LED’lerin geleneksel aydınlatmada kullanılan diğer ışık kaynaklarının yerini tamamıyla alması yakın gelecekte mümkün görünmektedir.


Işık hayattır bakış açısını benimseyen Makel, yüzde yüz yerli üretim LED Tüp Armatür ürünlerini pazara sundu. 


Ürünler optimum enerji kullanımı ile büyük oranda enerji tasarrufu elde edebilen, 150 cm ve 120 cm uzunluğunda olmak üzere 3 çeşittir ve homojen ışık dağılımlarına sahiptir. Floresan lambalar ile kıyaslandığında; %100 e yakın verimlilik artışı (aynı güçte 2 katına yaklaşan parlaklık), 3 katından fazla ömür, çevreye zararlı atık içermemeleri çok büyük avantaj sağlamaktadır. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte düşen maliyetler bu ürünlerin önündeki en büyük engeli de ortadan kaldırmaktadır. 


150 cm ürünler T5 ölçülerinde olup ışık verimler 120 - 140 lm/W civarındadır. Ürün 50°C ortam sıcaklığında bile bozulmadan sürekli çalışabilir. 6500K renk sıcaklığına sahiptir.T5 ürünler ilk etapta 19 ve 27 Watt’lık güçlerde üretilmiştir. 19W ürün 2300 lm,   27W ürün 3900 lm vermektedir.   T8 ürünümüz ise 19W olup 2200 lm sağlamaktadır. Bu gruptaki tüm ürünlerimiz, uluslararası direktiflere uygun olarak Yüksek Güç Faktörlü (> 0.95)  olarak üretilmektedir. 150 - 260V çalışma aralığında, güç ve ışığı sabittir.  Ürünlerimiz çok düşük kalkınma akımı ve toplam harmonik bozulma < %15’dir. 


Makel LED tüp armatürler; konut, market, ofis, okul, hastane, spor tesisi, benzin istasyonu, depo ve antrepolar, otoparklarda kullanım olanağı sağlamaktadır.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan’dan evde çalışanlar için aydınlatma önerileriÖnceki Haber

Günsan’dan evde çalışanlar için aydınlat...

Makel’in Aydınlatmadaki Yeni Ürünü: 6W E14 Buji Ampul SatıştaSonraki Haber

Makel’in Aydınlatmadaki Yeni Ürünü: 6W E...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar