İstanbul Valisi Vasip Şahin Mutlusan Elektrik A.Ş.’ yi Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Valisi Vasip Şahin Mutlusan Elektrik A.Ş.’ yi Ziyaret Etti
İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, elektrik sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan, başarılı işadamı Mustafa Kaçmaz’ın sahibi olduğu Mutlusan Elektrik’ e ziyarette bulundu.

İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, elektrik sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan, başarılı işadamı Mustafa Kaçmaz’ın sahibi olduğu Mutlusan Elektrik’ e ziyarette bulundu. 

 

Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İkitelli OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Tunalı, Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tahsin Karagöz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Dr. Mahir Gümüş  ve İkitelli OSB Bölge Müdürü Haydar Yıldız da Mutlusan Elektrik A.Ş.’ nin İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ nde bulunan firmasını ziyaretinde Vali Şahin’ e eşlik ettiler.  

 

Vali Vasip Şahin, Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölüm Müdürleri ile yönetim departmanlarından başlanarak üretim tesisleri dahil firmayı inceleyerek üretim aşamaları ve ürünlerle ilgili bilgi aldı. 

 

Mutlusan Elektrik A.Ş. bünyesinde 500 çalışanın bulunduğunu belirten Mustafa Kaçmaz, “yan sanayi sektörüyle birlikte 4bini aşkın kişiye istihdam sağlıyoruz. Yıllar önce Türkiye’ ye dışarıdan gelen kablo kanalları sistemlerinin, 1983 yılında kurduğumuz fabrikamızda kendi üretimimiz için faaliyete geçtik. 1996 yılından bu yana yurt içi ve ihracat satışlarında bayi ağını oluşturarak, Türkiye’ nin 81 ilinde bini aşkın bayisiyle ve 5 kıtada 84 ülkeye ihracat yapan dev bir sanayi kuruluşu haline geldik. Aynı zamanda yatırımlarımıza devam ederek bünyemizde kurduğumuz elektrik anahtarları tesisimizle bu alanda da hizmet vermeye başladık” şeklinde Vali Vasip Şahin’ e firma ve faaliyet alanları hakkında bilgi vererek sektörle ilgili yaşanan sıkıntılar ve çözümleri konusunda da sohbet ettiler. 

 

Sayın Vali Şahin’ de, tamamı yerli sermaye olan Mutlusan’ a, yatırımları ve sağladığı istihdamla ülke ekonomisine olan katkıları nedeniyle övgüde bulunurken, Mutlusan’ ın yüksek bir potansiyele sahip olduğunu ve ilerleyen zaman içerisindeki hedeflerine ulaşma konusundaki başarılarının devamını diledi. Aynı zamanda Türkiye’de olduğu kadar dünya markası olma yolunda da emin adımlarla ilerlemesinden dolayı gurur duyduğunu dile getirdi.

 

Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Vali Vasip Şahin’ e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek büyük onur duyduklarını da sözlerine ekledi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo Kıoge 2015 / Kazakistan Uluslararası Petrol Ve Gaz Fuarı’nda Yerini AldıÖnceki Haber

Erse Kablo Kıoge 2015 / Kazakistan Ulusl...

Viko, Çalışanlarını Önemsiyor; Motivasyonlarını Yeniliklerle Yükseltiyor…Sonraki Haber

Viko, Çalışanlarını Önemsiyor; Motivasyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar