Erse Kablo Kıoge 2015 / Kazakistan Uluslararası Petrol Ve Gaz Fuarı’nda Yerini Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo Kıoge 2015 / Kazakistan Uluslararası Petrol Ve Gaz Fuarı’nda Yerini Aldı
Sektördeki marka gücünü ürünlerinde yarattığı güven ve kaliteyle sağlayan, Erse Kablo, zayıf akım kablo üretimindeki 20 senelik deneyimini yenilikçi, kaliteli ve sürdürülebilirlik anlayışıyla birleştirerek, “KIOGE – Kazakistan Uluslararası Petrol ve Gaz Fuarı”nda sektördeki vizyonuyla, kendi farkını gösterdi.

Sektördeki marka gücünü ürünlerinde yarattığı güven ve kaliteyle sağlayan, Erse Kablo, zayıf akım kablo üretimindeki 20 senelik deneyimini yenilikçi,  kaliteli ve sürdürülebilirlik anlayışıyla birleştirerek, “KIOGE – Kazakistan Uluslararası Petrol ve Gaz Fuarı”nda sektördeki vizyonuyla, kendi farkını gösterdi. Yoğun ilgi gören standda, Erse Kablo İhracat Müdürü Hakan Kubaş, İhracat Müdür Yardımcısı Ergun Çoban sektörün önde gelen temsilcilerini ağırladı, Erse Kablo ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

 

06-09 Ekim tarihlerinde Kazakistan’ın Almatı şehrinde bu sene 23.sü düzenlenen KIOGE Fuarı’na petrol, petrol arıtma, petrokimya, gaz sanayi ve petrol ürünleri taşımacılığı alanlarında 25 ülkeden 300’den fazla firma katıldı. ITE Group Plc tarafından organize edilen KIOGE Fuarı, Kimya ve Petrokimya sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi.

 

Yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda lider konumunu yer aldığı birçok büyük projeyle taçlandıran Erse Kablo, kaliteden ödün vermeyen, inovatif, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile çevreye duyarlı, güvenilir ve çözüm ortakları için katma değer yaratan, global pazarlarda rekabetçi olmak prensibiyle aktif bir rol oynamaktadır. Yurt dışında 40’tan fazla ülkeye yaptığı ihracatla uluslararası birçok tanınmış şirket ve projenin çözüm ortakları arasında yer almaktadır. İhracat yaptığı ülkelerin başında İngiltere, Almanya, Avusturya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Litvanya, Rusya, Gürcistan, Kazakistan, Mısır, İsrail, Irak Ürdün, Katar ve Kuveyt yer almaktadır. 

 

Erse Kablo ürün yelpazesindeki, koaksiyel, sinyal-kontrol, veri iletişim, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon, gemi kabloları ve müşteri talepleri doğrultusunda dizayn edilen özel kablolarıyla hizmet verdiği enerji, altyapı ve inşaat sektörlerine kablo çözümleri üretmektedir.

 

Erse Kablo, yenilikçi politikalarıyla, şeffaflık ilkesiyle, kaliteden ödün vermeden, çevreye duyarlı, çözüm ortakları ve paydaşları için katma değer sağlayan lider kablo üreticileri arasında yer almaktadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERSE KABLO Ürünleri, “Ürün Sorumluluk Sigortası” ile Güvende.Önceki Haber

ERSE KABLO Ürünleri, “Ürün Sorumluluk Si...

İstanbul Valisi Vasip Şahin Mutlusan Elektrik A.Ş.’ yi Ziyaret EttiSonraki Haber

İstanbul Valisi Vasip Şahin Mutlusan Ele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar