Dev maç bu akşam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dev maç bu akşam
İspanya Kral Kupası, dev bir mücadeleye sahne oluyor. Yarı final maçında Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geliyor.

İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona sahasında Real Madrid'i konuk ediyor. Heyecanla beklenen mücadeleyi canlı izlemek isteyen taraftarlar "Maç hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? gibi sorulara yanıt arıyor. Mücadelenin ilk ayağı Barcelona'nın sahasında, Camp Nou'da oynanacak. İşte detaylar...

 

BARCELONA - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

 Barcelona-Real Madrid mücadelesi 6 Şubat Çarşamba günü saat 23.00'da başlayacak. Karşılaşmanın Türkiye'deki yayıncısı henüz belli değil.

25 GÜNDE 3 EL CLASICO!

Kupanın yarı final kura çekiminde Barcelona ile Real Madrid ve Real Betis ile Valencia eşleşti.

Yarı finalde ilk maçlar 6 Şubat'ta, rövanşları ise 27 Şubat'ta oynanacak. Kupadaki "El Clasico" derbisinde ilk maça Barcelona, ikincisine ise Real Madrid ev sahipliği yapacak.

Ligde ise 26. hafta mücadelesinde Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadı'nda Barcelona'yı 2 Mart'ta ağırlayacak. Futbolseverler, böylece bir aydan kısa süre içerisinde üç El Clasico maçı seyretme şansına sahip olacak.

 

MESSİ OYNAMAYABİLİR

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, Valencia ile oynanan maçta bir sakatlık geçiren Lionel Messi'nin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız, 2-2'lik beraberlikle sona eren maçın 64. dakikasında kaydettiği ikinci golden kısa süre sonra sağ bacak üst adalesinden bir sakatlık geçirmişti.

Messi oyun alanı kenarında yapılan tedavisinin ardından sahaya dönse de, yıldız futbolcunun Kral Kupası yarı finalinde Real Madrid ile oynanacak dev maçta forma giyememe ihtimali bulunuyor. Valverde, Messi'nin durumuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, "Messi'nin ufak bir problemi var ama tam olarak durumu belli değil. Sağlık ekibinden gelecek raporu bekliyoruz. Eğer durumu uygun olursa, Çarşamba günkü maçta sahada olacaktır." dedi

EL CLASİCO

El Clásico, Katalan takımı FC Barcelona ile İspanyol takımı Real Madrid CF'nin karşılaştığı futbol maçlarına verilen addır. Bu iki takım şimdiye kadar La Liga dışında Copa del Rey, Supercopa de España, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası'nda da karşılaşmışlardır. Bu karşılaşma UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nden sonra yüz milyonlarca insanlanın izlediği, dünyada en çok takip edilen kulüp futbol maçıdır.

Bu rekabet Madrid ve Barselona gibi İspanya'nın en büyük iki şehrinden çıkan ve ülkenin en başarılı ve etkili iki futbol kulübü arasında geçmektedir. Ayrıca bu iki takımın karşılaşmaları siyasi bir nitelik de taşımaktadır. Katalan milliyetçilerin desteklediği Barcelona ile İspanyol milliyetçilerin desteklediği Real Madrid bu anlamda da bir rekabet içerisindedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Albayrak'tan 'EYT' açıklaması!Önceki Haber

Bakan Albayrak'tan 'EYT' açıklaması!

Putin Vizeyi KaldırdıSonraki Haber

Putin Vizeyi Kaldırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar