İstanbul
01 Nisan, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    44.48
  • EURO
    51.80
  • ALTIN
    6725.7
  • BIST
    12.791
  • BTC
    68399.426$

Şehit İbrahim Bolat’ın adı Çiğli’de yaşatılacak


Şehit İbrahim Bolat’ın adı Çiğli’de yaşatılacak
Şubat ayında görev sırasında şehit düşen Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat’ın adı İzmir'in Çiğli ilçesinde ölümsüzleştirildi.

Şubat ayında görev sırasında şehit düşen Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat’ın adı İzmir'in Çiğli ilçesinde ölümsüzleştirildi.

İZMİR (İGFA) - Çiğli Belediyesi tarafından alınan kararla, Evka-2 Mahallesi’nde şehidin evine yakın bir konumda bulunan parkın ismi “Şehit Hava Pilot Binbaşı İbrahim Bolat Parkı” olarak değiştirildi.

Alınan karar, mahalle sakinleri tarafından da bir vefa örneği olarak değerlendirildi.

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ise şehit İbrahim Bolat’ın hatırasını yaşatmanın önemli bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, Vatanımız için canını feda eden kahramanlarımızın isimlerini yaşatmak bizim en büyük görevlerimizden biridir. Şehidimiz İbrahim Bolat’ın adını, yaşadığı mahallede bir parkta yaşatarak onun hatırasını gelecek nesillere aktarmak istedik. Bu anlamlı kararın, hem ailesine hem de tüm hemşehrilerimize bir nebze olsun teselli olmasını diliyorum. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!