İstanbul
12 Ocak, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    43.15
  • EURO
    50.39
  • ALTIN
    6354.9
  • BIST
    12.201
  • BTC
    91970.656$

Marmara ve Ege’de sağanak alarmı


Marmara ve Ege’de sağanak alarmı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde önümüzdeki günlerde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir havanın etkili olacağını duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde önümüzdeki günlerde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir havanın etkili olacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Kasım Cuma gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege ile Bursa ve Manisa çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Kıyı Ege ile Çanakkale, Edirne, Balıkesir ve Manisa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle güney, Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların, Kıyı Ege ile Çanakkale, Edirne, Balıkesir ve Manisa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!