İstanbul
03 Nisan, 2026, Cuma
  • DOLAR
    44.59
  • EURO
    51.63
  • ALTIN
    6704.8
  • BIST
    13.052
  • BTC
    66565.754$

Alçak karikatüre sert tepki


Alçak karikatüre sert tepki
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Peygamberin kutlu yolundan yürümeyi inancımızın gereği olarak görüyoruz. Rasulullah efendimize ve diğer peygamberlerimize küstahlık edenler, bunun hesabını hukuk önünde vereceklerdir. Biz bunun takipçisi olacağız. Bu yapılan, alçakça bir provokasyondur" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözde mizah dergisi Leman'ın dini değerleri aşağılayan alçak karikatürüne sert tepki gösterdi:

Peygamberin kutlu yolundan yürümeyi inancımızın gereği olarak görüyoruz. Rasulullah efendimize ve diğer peygamberlerimize küstahlık edenler, bunun hesabını hukuk önünde vereceklerdir. Biz bunun takipçisi olacağız. Bu yapılan, alçakça bir provokasyondur. Rasulullah efendimize ve diğer peygamberlerimize küstahlık edenler, bunun hesabını hukuk önünde vereceklerdir. Biz bunun takipçisi olacağız. Yargı harekete geçti, dergi toplatıldı, hesabı yargı önünde sorulacak.

 

Biz, bu makamlarda olduğumuz sürece bu ülkede ne adına olursa olsun kimsenin kutsallarımıza hakaret etmesine göz yummayız. Yolumuzu aydınlatan kalplerimizi şefkatle dolduran sevgili Peygamberimizin aziz hatırasına ve emanetine sahip çıkmak asli görevimizdir, bunu şeref sayıyoruz.

Kaynak: TRT Haber

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!