Yalanlarla milletin karşısına çıkacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yalanlarla milletin karşısına çıkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Seçimin yaklaştığını dile getiren Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenerek, "Yalanlar dünyasıyla milletin karşısına çıkacak" dedi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 6'lı masanın anayasa teklifine tepki gösteren Erdoğan, "Bugüne kadar ne CHP'den en şürekâsından ülkenin derdine derman olacak hiçbir söze, teklife, adıma rastlamadık. Becerebildikleri tek şey anayasa değişiklik teklifi açıklamak oldu. Eski Türkiye ipiyle çıkara çıkara ucube bir teklif çıkardılar." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Önceki gün Kabine toplantısı sonrası açıkladığımız kamuda çalışan 424 bin sözleşmelinin kadroya geçirilmesi kararının bir kez daha hatırlı olmasını diliyorum. 20 yılda yapageldiğimiz gibi bugün de ülkemizin her meselesini hayata geçirerek Türkiye'yi huzurlu ve müreffeh geleceğe hazırlıyoruz. Demokrasi ve kalkınma adımlarını sürdürerek 2023 Türkiye'sine adım adım yaklaşıyoruz. Dün YİK toplantısında ifade ettiğim gibi son 2 ayda açılışını yaptığımız projeler tek başına abide hüviyetindedir.

"YARINI BİZ İNŞA EDECEĞİZ"

2023'ün her gününü dolu dolu geçireceğiz. Bunun için ülkemizi 20 yılda asırlık eser ve hizmetlere kavuşturduk diyoruz. Bunun için Türkiye'nin yarınını da biz inşa edeceğiz. Bunun için küresel ve bölgesel krizlerin yol açtığı sorunların tek çözüm adresi Cumhur İttifakı'dır, AK Parti'dir. Ülkemize sağladığımız kazanımları, sorunların çözüm adresi olduğumuzu milletimize anlatmanızı istiyorum. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına ilişkin hayallerimizi paylaşmanızı bekliyorum.

ALTILI MASANIN ANAYASA TEKLİFİ

Biz AK Parti kurulana kadar Türkiye'de neler görmedik ki? Bu koalisyonlardan bu ülkeye fayda geldi mi? Netice alabildik mi? 20 yıldır istikrar var, güven var. Biz bunu sağladık. Bugüne kadar ne CHP'den en şürekâsından ülkenin derdine derman olacak hiçbir söze, teklife, adıma rastlamadık.

Becerebildikleri tek şey anayasa değişiklik teklifi açıklamak oldu. Eski Türkiye ipiyle çıkara çıkara ucube bir teklif çıkardılar. Bir gözden geçirdim. Ne var, masanın etrafındakiler artı masanın altındaki. Bunlara ne verirsek mutlu olurlar buna çalışmışlar. Belediyeler kapatılmayacakmış, hazine yardımlarından herkes nasibini alacakmış. Benim milletim bunu yutmaz. Benim milletin bu ülkeye, bu millete, bu devlete ne gelecek buna bakar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siemens Türkiye’den 3WA açık tip güç şalterleriÖnceki Haber

Siemens Türkiye’den 3WA açık tip güç şal...

Dünyada 50 milyon kişinin modern köle olduğu tahmin ediliyorSonraki Haber

Dünyada 50 milyon kişinin modern köle ol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar