'Ümmetin Renkleri' 3. kez Türkiye'de buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Ümmetin Renkleri' 3. kez Türkiye'de buluşuyor
İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu, dünyanın 4 tarafından insanları "Ümmetin Renkleri" organizasyonuyla 3. kez Türkiye'de buluşturacak

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('dfp-haber-ici'); });

İDDEF Genel Başkanı Ustaosmanoğlu, "İDDEF 28 ülkede bulunan 41 medresesinde 256 hoca ve 6 bin 205 talebe ile eğitim ve irşad faaliyetlerine devam etmekte. Bunları, 'Ümmetin Renkleri' olarak 3. kez Türkiye'de buluşturuyoruz." dedi.

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) Genel Başkanı Mahmut Şevket Ustaosmanoğlu, dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan insanların "Ümmetin Renkleri" organizasyonuyla üçüncü kez Türkiye'de buluşturulacağını söyledi.

İDDEF'in bu yıl üçüncü kez düzenleyeceği organizasyon için Topkapı Eresin Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Ustaosmanoğlu, insana ve insanlığa değer veren hizmet anlayışıyla tüm coğrafyalarda eğitim, irşad, insani yardım ve kalkınma faaliyetlerinde bulunduklarını dile getirdi.

İDDEF'in Kazakistan'dan Gine'ye, Pakistan'dan Bosna'ya Asya, Avrupa ve Afrika'daki 28 ülkede bulunan 41 medresesinde 256 hoca ve 6 bin 205 talebe ile eğitim ve irşad faaliyetlerine devam etmekte olduğunu belirten Ustaosmanoğlu, "Bunları, 'Ümmetin Renkleri' olarak üçüncü kez Türkiye'de buluşturuyoruz. Bunların yanı sıra su kuyuları, sağlık hizmetleri, insani yardım ve kalkınma türü projelerle bölge halklarının ihtiyaçlarını giderme çabası içerisindeyiz. Bu faaliyetlerimizin meyvesi olarak gördüğümüz 'Ümmetin Renkleri' organizasyonumuz bu sene 1-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecektir." diye konuştu.

Organizasyonun finali İstanbul’da

"Ümmetin Renkleri" organizasyonunda yurt dışından gelen hoca ve talebelerin Kur'an tilaveti, ilahi, kaside ve çeşitli gösteriler ile performans sunacaklarını anlatan Ustaosmanoğlu, şunları kaydetti:

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milyonlarca MHP'li bu kararı bekliyorÖnceki Haber

Milyonlarca MHP'li bu kararı bekliyor

Ralli meraklıları dikkat: En iyisi çıktı!Sonraki Haber

Ralli meraklıları dikkat: En iyisi çıktı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar