Türk Prysmian Kablo Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Prysmian Kablo Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi
Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo 30 Mart günü, Şirket’in merkezi Mudanya’da Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Yeni Yönetim Kurulu’nun belirlendiği toplantıda, net dağıtılabilir dönem karının 6 milyon 669 bin 20TL’sinin yatırımcılara temettü olarak dağıtılmasına karar verildi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo, binalarda elektrik tesisatından kaynaklı çıkan yangınların teknolojisi yüksek, yangına karşı güvenli kablolar sayesinde en aza ineceğini yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile kanıtlıyor. Yıllar önce geliştirdiği AFUMEX™ kablolarıyla sektörde bir ilke imza atan Türk Prysmian Kablo, geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile sektörün de gelişimine katkıda bulunuyor. 


“Afumex™ kablolarımız düşük duman yoğunluğu ve sıfır zehirli gaz salınımı sağlıyor”

AFUMEX™ kablolar, olası bir yangın ortamında 180 dakikaya kadar işlevini sürdürürken, aynı zamanda alevin yayılmasını önlüyor, zehirli gaz çıkarmıyor; ayrıca düşük duman yoğunluğu ve sıfır zehirli gaz salınımı ile olay yerinin boşaltılmasında yardımcı bir işlev görüyor. Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) konusundaki çalışmaları ile öne çıkan Türk Prysmian Kablo’nun Mudanya’daki fabrikasında ürettiği AFUMEX™ kablolar, binalarda elektrik tesisatından kaynaklı oluşan yangınlarda can ve mal güvenliğini sağlamak için etkili bir çözüm sunuyor. Türk Prysmian Kablo CEO’su Cinzia Farisè, ‘‘Yıllar önce sektörümüze de duyurduğumuz ‘Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’ misyonumuzdan hareketle, ülkemizde yangına karşı güvenli kablo üretiminin ve kullanımının artırılmasına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Yangına karşı geliştirdiğimiz son teknoloji ve güvenli kabloların, özellikle insan sirkülasyonunun yoğun olduğu yapılar olan okullar, hastaneler, alışveriş merkezleri, sinema ve tiyatro salonları, hava alanları ve otel gibi yapılarda kullanılması olası bir yangında can ve mal sağlığını korumaya yardımcı oluyor. Yangın anında, can kaybının ya da zehirlenme vakalarının artmasında en önemli etmen, yangın sırasında çıkan duman ve zehirli gazlardır. Tam da bu konuyu çözmek adına geliştirdiğimiz ve Mudanya fabrikamızda ürettiğimiz Afumex™ kablolarımız, düşük duman yoğunluğu ve sıfır zehirli gaz salınımı ile insanlara yangından kaçmalarına imkan tanıyacak bir süre sağlıyor.” 


“Her kablo aynı değildir!”

Türk Prysmian Kablo, sahip olduğu öncü konumuyla Türk kablo sektöründeki kalite algısını değiştirmek 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyanın en önemli yapılarında yangına karşı güvenli Prysmİan Afumex™ kablolar kullanılıyorÖnceki Haber

Dünyanın en önemli yapılarında yangına k...

PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE, WWF-TÜRKİYE’NİN DÜNYA SAATİ SPONSORU OLDUSonraki Haber

PANASONIC LIFE SOLUTIONS TÜRKİYE, WWF-TÜ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar