TMT Aydınlatma Sayın Murtaza ÇİFTÇİ ile söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TMT Aydınlatma Sayın Murtaza ÇİFTÇİ ile söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 
Merhabalar, ben Murtaza ÇİFTÇİ 1994 yılından beri aydınlatma piyasasındayım. Başlarda park ve bahçe armatürleri satışı yapan bir firmada işe başladım, aydınlatma sektöründen o dönemlerde hiç anlamayan biri olarak başladığım bu işte kendimi geliştirerek satış ve pazarlama müdürlüğüne kadar yükseldim. Bu işte başarılı olmak istiyorsanız çok çalışmalı ve yeniliklere açık olmak gerekir. Fakat günümüzdeki gençlerde bu duygu bu azım ve kendini geliştirme konusunda yetersiz olduğunu düşünmekteyim bu durum beni fazlasıyla üzmektedir.

 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz?  
Şuan çalışmakta olduğum TMT AYDINALTMA 2008 yılında kurulmuştur. Bir ticari işletme olarak uzun yıllar olmasa da firma ortaklarımız ve ben geçmiş tecrübelerimizi ve deneyimlerimizi birleştirdik ve bugünlere kadar geldik. TMT AYDINLATMA markası olarak güven veren, yenilikçi, bilinçli bir firmayız.


Ofis, ev, otel, kafe, mağaza ve restoran projelerini yapmaktayız.

Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz? 
Sektör olabildiğince hızlı değişiyor sektörün içinde olmamıza rağmen biz bile bazı zamanlarda hızına yetişmekte zorluk çekiyoruz.Dijital çağın nimetleri bu sektörde de net bir şekilde hissedilebiliyor.

 

Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir? 
Sektöre yeni girmiş esnaf arkadaşlarıma naçizane tavsiyem birinci öncelik olarak dürüstlük ilkesini benimsemesi ve o güzel itibarlı cümle olan esnaf olma ilkesini benimsemeleri en önemli kurallardan biridir. Her ne olursa olsun müşteri memnuniyet odaklı olunmalıdır.

 

Sayın Murtaza ÇİFTÇİ bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 
Piyasamızın içinden olan derginizde bizlere de yer verdiğiniz için size ve ilgilenen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz. Tüm piyasamıza ve meslektaşlarımıza hayırlı, dürüst, bereketli işler dilerim. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Legrand Yeni Grup Priz serisi ile devrim yaratınÖnceki Haber

Legrand Yeni Grup Priz serisi ile devrim...

Draka UC400 Cat.6 U / UTP B2ca Yangına Karşı Güvenli Kablosu Artık Reelex KutusundaSonraki Haber

Draka UC400 Cat.6 U / UTP B2ca Yangına K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar