Tav İnşaat, Riyad Havalimanı Projesinde Erse Kablo’yu Tercih Etti.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tav İnşaat, Riyad Havalimanı Projesinde Erse Kablo’yu Tercih Etti.
Havalimanı inşaatı alanında dünyanın en büyük ilk 3 şirketi arasında yer alan TAV İnşaat, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki King Khaled Havalimanı Terminal-5 projesinin tasarım ve inşaat ihalesini kazandı.

TAV İnşaat; 400 milyon dolarlık yatırımla inşa edeceğive 18 ay içerisinde tamamlanacak olan projenin zayıf akım kablo sistemlerinde, uluslararası kalite standartlarından geçmiş ürün yelpazesi ile, Türkiye’nin zayıf akım kablo sektörünün lider üreticilerinden olan Erse Kablo ile işbirliği gerçekleştirdi.

TAV İnşaat’ın Suudi Arabistan’da Cide Havalimanı Uçak Bakım Hangarları ve Medine Hava Limanı projelerinden sonra ülkede kazandığı 3. İhale olan King Khaled Hava Limanı Terminal - 5 projesinin zayıf akım kablolarında Erse Kablo ürünleri kullanılacak. 100.000 m2 büyüklüğündeki yolcu terminali ile çeşitli ek tesislerden oluşacak olan Terminal – 5 projesinde Erse Kablo; yangına dayanıklı kablolar, sinyal kontrol kabloları, kumanda kabloları ve coaxial kablo ürünleri ile yer alacak. Proje kapsamında ayrıca 90 bin m2 alana yayılan 3 bin araçlık çok katlı otopark ile itfaiye binası, operasyon merkezi, enerji santrali, apron ve hava tarafı alt yapısı ile Terminal – 5’i mevcut terminallere bağlayacak viyadüklü yollar ve alt yapı çalışmaları da bulunuyor.

Akfen İnşaat’ın gerçekleştirdiği  Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali ve Akfen İncek Loft gibi önemli projelere uluslararası kalite standartlarından geçmiş ürün yelpazesi ile ürünleri ile katkıda bulunan Erse Kablo,  koaksiyel, sinyal-kontrol, veri iletişim, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon, gemi kabloları ve her tip özel kabloları kendi bünyesinde üreterek kablo sektöründe aktif bir rol oynamaktadır. Ulusal ve uluslararası standartlara göre üretilen ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve talepleri doğrultusunda da üretim yapmaktadır.

Tüm ürün gruplarını RoHS ve CE standartlarına uygun şekilde üreten Erse Kablo, ürettiği yangına dayanıklı, patentli ERVITAL kabloları ile çevre ve insan sağğına verdiği önemi göstermektedir.

Hizmet verdiği enerji, altyapı ve inşaat sektörlerinde, insan hayatı ve yaşam kalitesini sürdürülebilir kılmak amacıyla, sektörün ve yurtdışı pazarların ihtiyaçlarını analiz ederek üretimini gerçekleştirmeye başladığı bu kabloları, geçerliliği tüm dünya tarafından kabul edilen VDE ve MPA kuruluşlarının denetim ve testlerinden başarıyla geçerek onaylatmıştır.

şteri taleplerinin erken tanımlanması ve müşteri tatmini odaklı bir üretim - çözüm sistemi kurmak için AR-GE departmanı sürekli genişleyen bir vizyonla çalışmaktadır. Erse, güvenilir ve kaliteli ürünlerini koşulsuz müşteri memnuniyeti ile birleştirerek müşterilerine değer katan bir markadır.  Yenilikçi politikaları, şeffaflık, teknolojiye ve insana yatırım, kaliteden ödün vermemek, çevreye duyarlı olmak, çözüm ortakları için katma değer sağlamak gibi konularda gösterdiği performansla, sektöre yön veren lider kablo üreticileri arasında yer almaktadır.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Stambu İstanbul Light 2015 Aydınlatma Fuarına KatıldıÖnceki Haber

Stambu İstanbul Light 2015 Aydınlatma Fu...

Prysmıan Group Türkiye, A-Takımı Yetkili Satıcıları İle Trabzon’da Bir Araya GeldiSonraki Haber

Prysmıan Group Türkiye, A-Takımı Yetkili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar