Sigma’dan Elektrik Hatlarına Güvenilir Koruma Sağlayan Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sigma’dan Elektrik Hatlarına Güvenilir Koruma Sağlayan Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcı
Alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe Türkiye’nin köklü markası Sigma Elektrik’in geliştirdiği yeni nesil ürünü Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcı, sektörde güvenliğin yeni adı oluyor. Elektrik dağıtım panolarında yük altındaki akımları güvenli şekilde ayıran ve aşırı akımlara karşı koruma sağlayan ürün, yüksek sıcaklıklara dayanıklı V0 malzemesi ile de üstün performans ve güven sağlıyor.

Yerli üretimi ile Türkiye’nin alçak gerilim sektörüne yön veren Sigma Elektrik’in tasarladığı, NH sigortalar ile birlikte kullanılabilen Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcı, herhangi bir kısa devre durumunda verdiği hızlı tepkiyle bulunduğu ortamın güvenliğini artırıyor. 

Bin ampere kadar kullanım imkanı sunuyor
Üç fazı birlikte veya ayrı ayrı açılabilir şekilde tasarlanan yük ayırıcı aynı anda birden fazla devrenin kesilmesini de sağlayarak güvenliğin tek noktadan kontrol edilmesine yardımcı oluyor. Gümüş kaplı bıçaklı sigorta tutucu kontakları, tek parça gövde yapısı güç kayıplarını en aza indirirken park pozisyonu ise bakım sırasında ekstra güvenlik sağlıyor. Paralelleme aparatı ile bin ampere kadar kullanım imkanı sunan Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcı, arka baralara yerleştirilen akım transformatörleri ile her faza ait akımların ölçülebilmesine imkan tanıyor. 

Entegre akım trafoları ile enerji ölçüm ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor
Derinlik farkını değiştirmeden entegre edilebilen akım trafoları ile enerjinin çeşitli ölçüm imkanları ile birlikte enerji verimliliğine ve arıza durumlarının önceden tespitine pratik çözümler sağlanıyor. 

Sigma, Dikey Tip Sigortalı Yük Ayırıcılarda kullanılan ark seperatörleri sayesinde oluşan arkın kesiciye zarar vermesinin de önüne geçiyor. V0 yanmazlık özelliğine sahip termoplastik hammaddeden üretilen ürün; NH000, NH00, NH1, NH2, NH3 sigorta kullanımına uyum gösteriyor.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nexans, EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Ziyaretçilerinden Yoğun İlgi GördüÖnceki Haber

Nexans, EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fua...

Banja Luka (Banaluka) / Bosna HersekSonraki Haber

Banja Luka (Banaluka) / Bosna Hersek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar