Siemens Türkiye, 165’inci yılına özel dijital zirve düzenliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siemens Türkiye, 165’inci yılına özel dijital zirve düzenliyor
Siemens, Türkiye’deki 165’inci yılı dolayısıyla dijital zirve düzenleyeceğini duyurdu. 165 yıldır Türkiye’nin endüstriyel ve teknolojik gelişiminde önemli rol oynayan şirket, dijitalizasyon, değişim ve sürdürülebilirlik alanlarına katkıları ile geleceği şekillendirecek stratejilerini 165.Yıl Dijital Zirve etkinliğinde iş ortakları ve farklı sektörlerden profesyonellerle paylaşacak.

Siemens Türkiye ve Siemens Healthineers Türkiye olarak, siz değerli paydaşlarımızla bir araya gelmek ve değişen dünyada sizi güçlendirmeye devam etmek için hazırladığımız stratejileri paylaşacağımız Siemens Türkiye 165. Yıl Dijital Zirve etkinliğini düzenliyoruz. 23 Eylül 2021 Perşembe günü, 13:00-15:00 saatleri arasında sanal ortamda gerçekleşecek etkinliğimizde sizi de aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.

Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis ile Siemens Healthineers Türkiye CEO’su Enis Sonemel’in ev sahipliğinde gerçekleşecek 165. Yıl Dijital Zirve’sine Siemens’in global organizasyonundan üst düzey yöneticiler de katılacak. Dijital Zirve kapsamında düzenlenecek üç ayrı paralel oturumda ise Dijital Endüstriler, Akıllı Şehirler ve Akıllı Hastaneler konuları, yöneticilerimiz ve müşterilerimizin değerlendirmeleriyle ele alınacak.

 

PROGRAM:
13.00: Açılış konuşması ve Siemens Türkiye 165. Yıl filmi
13.10: Siemens’in Türkiye’deki 165. yılı ve gelecek vizyonu, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis
13.25: İnovasyondan Fazlası: Dijital Dönüşüm için Teknoloji, Siemens Teknoloji ve Stratejiden Sorumlu Başkanı Peter Körte
13.40: Sağlık sektörünün geleceğini şekillendirmek, Siemens Healthineers Teknolojiden Sorumlu Başkan Dr. Peter Schardt  
13.55: Siemens Healthineers Algoritmalar ve Bitkiler Sergi Gösterimi
14.00: Paralel Oturumlar
Sağlık sektöründe dijitalleşme ve akıllı çözümler -  Enis Sonemel (Siemens Healthineers Türkiye Genel Müdürü), Tolga Afşin (Siemens Türkiye Bölgesel Çözümler ve Servisler Direktörü), Filiz Akbıyık (Siemens Healthineers, Ankara Şehir Hastanesi Laboratuvarı, Medikal Direktörü), Hakan Adanalı (CCN Group İşletmeler Genel Koordinatörü), Birol Sümer (Acıbadem Sağlık Grubu İcra Kurulu Üyesi)
Yarının dijital endüstrileri neler olacak? – Kerim Oal (Siemens Türkiye Dijital Endüstriler Genel Müdürü), Efe Erdem (MEXT Teknoloji Merkezi Genel Müdürü), Dr. Yağmur Sabucu Sandal (Siemens Türkiye Araştırmacı Uzman), Prof. Dr. İsmail Lazoğlu (Koç Üniversitesi)
Akıllı Şehirler -  Hakan Özdemir (Siemens Türkiye Akıllı Altyapılar Satış Direktörü), Uğur Candan (SAP Türkiye Genel Müdürü), Süha Bayraktar (Turkcell Stratejik İş Ortaklığı ve İş Geliştirmeden Sorumlu GMY), Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu (Türk-Alman Üniversitesi İİBF Dekanı ve İşletme Bölüm Başkanı), Doç. Dr. Ebru Tekin Bilbil (Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi)
15.00: Kapanış

 

Program: 
Tarih: 23 Eylül 2021, Perşembe
Saat: 13.00-15.00
Törene katılım linki: https://www.165yildijitalzirve.com/?p=register&t=basin


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başyazarımız Mustafa Albayrak bugün saat 14.00'da Ulusal Kanal'daÖnceki Haber

Başyazarımız Mustafa Albayrak bugün saat...

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyorSonraki Haber

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar