Siemens, Hannover Messe Ziyaretçilerine Sürdürülebilir Bir Geleceğin Yolunu Gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siemens, Hannover Messe Ziyaretçilerine Sürdürülebilir Bir Geleceğin Yolunu Gösterdi

Siemens, daha sürdürülebilir bir geleceği mümkün kılan otomasyon, dijitalizasyon ve elektrifikasyon portföyünü dünyanın dört bir yanından Almanya’nın Hannover kentine gelecek ziyaretçilere tanıttı. Hannover Messe (“Hanover Fuarı”) ile ziyaretçiler, 2 bin 800 metrekarelik Siemens standında, dijital ikizler ve endüstriyel 5G’den akıllı şebekelere ve elektrikli araç şarjına kadar uzanan çok çeşitli ürünler, çözümler ve hizmetler hakkında bilgi edinme imkanına sahip oldu.

Siemens’in fuar kapsamındaki etkinliklerine, Siemens AG Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra şirketin uzmanları, çözüm ortakları ve müşterilerinin de katılımıyla gerçekleşen ve canlı yayınlanan bir sahne programı da eşlik etti. Almanya Şansölyesi Olaf Scholz, fuarın en büyük standını ziyaret ederek Siemens’in sürdürülebilir bir gelecek için gerçek ve dijital dünyaları nasıl bir araya getirdiğini bizzat deneyimledi. Siemens AG Başkanı ve CEO’su Roland Busch, fuarın açılışında Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile birlikte Deutsche Messe ve Alman Sanayi Federasyonu (BDI) tarafından düzenlenen Ekonomik Forum’da konuştu.

Fuarla ilgili “İçinde bulunduğumuz çağda karşımıza çıkan zorlukları ancak yenilikçi teknolojilerle ve küresel iş birliği yoluyla aşabiliriz” diyen Siemens AG CEO’su Roland Busch, sözlerine şöyle devam etti: “Sürdürülebilirlik ve dijitalizasyon, Hannover Messe’nin en önemli konu başlıklarını oluşturuyor. Siemens olarak sürdürülebilir bir geleceğe dönüşümü hızlandırmak adına daha az kaynakla, daha verimli, daha hızlı, daha esnek ve daha düşük enerji tüketimi ile daha fazlasını başarmak için gerçek dünya ile dijital dünyayı, başka bir ifadeyle donanımı ve yazılımı bir araya getiriyoruz.“


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Legrand Analog Ve Dijital Zaman Saatleri İle Gereksiz Enerji Kullanımını Ortadan KaldırınÖnceki Haber

Legrand Analog Ve Dijital Zaman Saatleri...

Win Eurasia Fuarı’na Katılan Çetinkaya Pano’ya Yoğun İlgiSonraki Haber

Win Eurasia Fuarı’na Katılan Çetinkaya P...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar