Schneider Electric Enerji Dağıtımı Forumuna Büyük İlgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Schneider Electric Enerji Dağıtımı Forumuna Büyük İlgi
Schneider Electric’in Elektrik Tasarım, Dağıtım ve Uygulama Çözümleri Forumu açıldığı günden bugüne toplam 12.000 ziyaretçi ağırlayarak büyük ilgi topladı.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider konumda bulunan Schneider Electric Exchange’in Elektrik Tasarım, Dağıtım ve Uygulama Çözümleri Forumu Nisan 2021’de yayına girdi. Açıldığı günden bugüne kadar 12.000 ziyaretçi ağırlayan forum, Schneider Electric iş ortakları ve paydaşları için kısa zamanda önemli bir kaynak haline geldi.

Elektrik Tasarım, Dağıtım ve Uygulama Çözümleri Forumu’nda üyeler, sorunlara çözüm bulabilmek için Schneider Electric’in teknik uzmanlarına doğrudan soru yöneltebiliyor ve konuyla ilgili deneyim sahibi meslektaşlarla fikir alışverişinde bulunabiliyorlar. Forumda oluşturulan konu başlıkları etiketleri sayesinde forum üyeleri, Schneider Electric çözümlerine yönelik bilgi ve deneyimleriyle ilgili paylaşım yapabiliyor ve diğer forum katılımcıları tarafından yapılan paylaşımlara yorumlarıyla katkı vererek, bilginin paylaşılarak çoğalmasını sağlıyorlar.

Proje Tasarım ve Danışmanlık Ofisleri, Pano Üreticileri, Müteahhitler, Bağımsız Yazılım Satıcıları (ISV), Teknoloji Şirketleri, Son Kullanıcılar olmak üzere 55.000’den fazla uzman ile, benzersiz bir açık iş platformu olan Schneider Electric Exchange‘de pano imalatı, devreye alma ve servis faaliyetleri için yüzlerce dijital araca bu forum ile ulaşabiliyor. Schneider Electric, elektrik tasarım, dağıtım ve uygulama çözümleriyle ilgili bilgi ve doküman paylaşımı yapmak, ürün ve çözümlerle ilgili sorulara yanıt verecek uzman ekibiyle destek vermek için başta Proje Tasarım ve Danışmanlık Ofisleri, Pano Üreticileri ve Müteahhitler olmak üzere, elektrik dağıtımı alanında faaliyet gösteren tüm paydaşları forumdaki içerikten faydalanmaya davet ediyor. Siz de tasarımlarınızı standartlara uygun hale getirebilmek ve güncel teknolojiyi diğer paydaşlarla konuşarak sektörde fark yaratabilmek için Schneider Electric’in forumuna katılabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'nin ocak-haziran dönemi ihracatına Bursa'dan 7,5 milyar dolarlık katkı geldiÖnceki Haber

Türkiye'nin ocak-haziran dönemi ihracatı...

Türkiye ile Angola Arasında Enerji Sektörü Dahil 10 Anlaşma İmzalandıSonraki Haber

Türkiye ile Angola Arasında Enerji Sektö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar