Rahmi Turan konuştukça gülünç duruma düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rahmi Turan konuştukça gülünç duruma düştü
Bir CHP'li Saray'a giderek CHP Genel Başkanı olmak için Erdoğan'dan yardımk istedi" iddiasıyla Türkiye'yi karıştıran Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan nihayet ortaya çıktı.

Bir CHP'li Saray'a giderek CHP Genel Başkanı olmak için Erdoğan'dan yardımk istedi" iddiasıyla Türkiye'yi karıştıran Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan nihayet ortaya çıktı.

Turan, CNN Türk yayınında CHP'li Barış Yarkadaş'a mesaj atarak, "O isim Muharrem İnce'dir" dedi. İnce'nin "Bu ispat edilirse Taksim'de kendimi yakarım" mesajı sonrası ortalık iyiden iyiye karıştı.

Bu açıklamalardan sonra CNN Türk yayınına bağlanan Rahmi Turan akıllara ziyan açıklama yaptı. 

Turan'ın açıklamaları şöyle:


"Bir gazeteci kaynağını açıklamaz bana bunu sormayın. bana gelen haberlere göre kimdir bu diye sorulmuş. 

Ben size şey yapayım. Benim sağlık durumum iyi değil. Benim sözümü kesmeyin. Beni pişman duruma sokmayın. ben Muharrem İNce'dir diye iddia etmiyorum. Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı doğru söylüyordur elbette. Ben sadece aldığım haberi naklettim. Aslında ben isim açıklamayacaktım ama sabah akşam konusu olunca açıkladım. 

Kaynağım ileride belki kendisini kendisini açıklar. Ama bana kaynağı açıkla diye zorlarsanız ayıp olur.  Benim kaynağım benim 20 yıldır tanıdığım biridir. Ama bu açıklamalardan sonra güvenilir olmadığını düşünüyorum."

Rahmi Turan, Barış Yarkadaş'ın, "Muharrem İnce kendisinin gitmediğini söylüyor. Siz ise ilk gün yazdığınız yazıda "Ben adı geçen CHP'liyi aradım ama ulaşamadım" demiştiniz. Siz Muharrem İnce'yi aradınız mı sorusuna şu gülünç cevabı verdi:

"Ben Muharrem İnce'yi aradığımı söylemedim. etrafımdakilere Muharrem İnce'nin cep telefonunu sordum. Bilen çıkmayınca aramaktan vazgeçtim" dedi. 

Rahmi Turan ilk gün yazdığı yazının aksine, bu kez "kaynağının saraya yakın olmadığını""saray çevresinden haber alan biri olduğunu", CHP'li olmadığını ve gazeteci olduğunu söyledi.

 

nethaber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır'ın eğitim neferleri kırsaldaki okulları yeniliyorÖnceki Haber

Diyarbakır'ın eğitim neferleri kırsaldak...

41 maçlık seriye buruk veda0Sonraki Haber

41 maçlık seriye buruk veda0

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar