PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, YETKİLİ SATICILARIYLA ANTALYA’DA BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PRYSMIAN GROUP TÜRKİYE, YETKİLİ SATICILARIYLA ANTALYA’DA BULUŞTU
Prysmian Group Türkiye, geleneksel A-Takımı Yetkili Satıcılar toplantısını, tüm bölgelerden gelen yetkili satıcıları ile bu yıl Antalya’da düzenledi. 13-15 Mayıs tarihleri arasında Rixos Premium Hotel Belek’de gerçekleştirilen toplantıda Prysmian Group Türkiye’nin 2015 yılında gerçekleştirdikleri, 2016 yılı planları ve stratejileri yetkili satıcılarla paylaşıldı.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, tüm bölgelerden yetkili satıcıları ile Antalya’da bir araya geldi. Yaklaşık 130 kişinin katılımı ile 13-15 Mayıs tarihleri arasında Rixos Premium Hotel Belek’de gerçekleşen toplantıda Prysmian Group Türkiye’nin 2015 yılında gerçekleştirdiği çalışmalar, 2016 yılı planları ve stratejileri konuşuldu. 


Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu ve Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı, Sunay Akın’ın sunum ve sohbetleriyle daha da renklendi. Kablo üzerine ilginç hikayeleriyle farklılık da yaratan Sunay Akın, sohbetinin sonunda konuklara imzalı kitaplarını hediye etti.


Toplantı esnasında yaptığı konuşmada, başarılı çalışmaları dolayısıyla yetkili satıcılara teşekkür eden Erkan Aydoğdu, A-Takımı Yetkili Satıcılarıyla her yıl daha da büyüdüklerini ifade ederken, sektördeki en büyük problemin haksız rekabet olduğunu vurguladı ve bunun sürekli olarak takipçisi olduklarının altını çizdi. Aydoğdu, ayrıca, kalitesiz ve standart dışı ürünler konusunda tüm sektörü bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, 2012 yılından bu güne kadar devam eden, “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişiminin pozitif geri bildirimlerini aldıklarını ve sektörde kalite bilinci algısının önceki yıllara göre arttığını görmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. 


A-Takımı yetkili satıcılarıyla aralarındaki bağı, “Biz A-Takımı Yetkili Satıcılarımızla gerçek bir aileyiz. Aramızda sen, ben yerine ‘Biz’ var. Markamız ve teknik gücümüz ile, A-Takımı satış ağımızın gücünü birleştirerek hep birlikte en üst seviyede sinerji oluşturuyoruz” şeklinde ifade eden Erkan Aydoğdu, “Yenilikçilik, sürdürülebilirlik, kalite ve bilgi donanımı konularında durmaksızın bu yolculuğa devam ederek, bu anlamda da Türkiye’yi yarınlara bağlamaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Group Türkiye, Anlaralı Elektrik Teknisyenlerine Güvenli Kablo Kullanımının Önemini AnlattıÖnceki Haber

Prysmian Group Türkiye, Anlaralı Elektri...

Sinada kablo, Çalışanlarıyla Geleneksel İftar Yemeğinde BuluştuSonraki Haber

Sinada kablo, Çalışanlarıyla Geleneksel...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar