Panasonic Electric Works Türkiye Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Panasonic Electric Works Türkiye Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı
Panasonic Electric Works Türkiye, Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikiminden aldığı destekle tasarladığı ürünlerini 7-10 Aralık tarihleri arasında, bu yıl ilk kez gerçekleşen HotelTech Antalya Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı’nda sergiledi. Yenilikçi ürünler ve hizmetler sunan önemli şirketlerin katılım gösterdiği fuarda yeni Room Controller ürünlerini de tanıtan Panasonic Electric Works Türkiye’nin standı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Panasonic Electric Works Türkiye (PEWTR), İstanbul Sancaktepe’de yer alan ve yıllık 120 milyondan fazla anahtar ve priz üretim kapasitesine sahip ileri teknolojili endüstriyel tesislerinde insan odaklı yaklaşımlarla daha iyi ve konforlu bir yaşam sunan ürünler geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket son olarak, otellerde tadilat, yenileme ve dekorasyon yapmak isteyen ya da otellerin görünümü değiştirmek isteyenler için düzenlenen HotelTech Antalya Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı’na katılarak yaşama sunduğu konfor, güvenlik ve enerji verimliliği sağlayan yenilikçi ürün ve çözümlerini tanıttı. 
 
Room Controller büyük ilgi gördü

Şirketin, Bina Otomasyon Sistemleri için ürettiği yeni ürünü Room Controller, Enerji Tasarrufu, Aydınlatma,Panjur, Dijital I/O, Voltaj Girişi, Klima, DND/MUR, Logic ve Master Off gibi farklı özelliklere sahip bir aktüatör görevi görüyor. 2A ile 25A arasında birden fazla çıkışa sahip olan cihazda 13 adet kuru giriş, 2 adet DND/MUR girişi, 2 adet Klima girişi, 2 adet Voltaj girişi, 1 adet Sensör girişi ve 1 adet Enerji Tasarrufu girişi bulunuyor. 
 
Otellere ‘daha iyi bir yaşam’ sunuyor

Panasonic Electric Works Türkiye, son teknoloji uygulamalarıyla otellere yüksek performans, optimizasyon ve mekân üretkenliği sağlıyor. Panasonic, geniş ürün yelpazesiyle otelleri LED ürünler ile aydınlatıyor, şok korumalı prizler ve sigortalar ile elektronik aletlerin ömrünü uzatıyor, kaçak akım röleleri ile güvenlik ve emniyeti arttırıyor. İnovasyon çözümleriyle ‘daha iyi bir yaşam’ faaliyeti gösteren şirket, otellerdeki yaşam alanlarına çok boyutlu çözümler getirmeye devam ediyor. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan NFT İle Meslek Liselerindeki Kız Öğrencileri DestekliyorÖnceki Haber

Günsan NFT İle Meslek Liselerindeki Kız...

Fes (Fas’ın labirent şehri)Sonraki Haber

Fes (Fas’ın labirent şehri)

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar