Panasonic Electric Works Türkiye Ailesi Life Fest’te Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Panasonic Electric Works Türkiye Ailesi Life Fest’te Buluştu
Panasonic Electric Works Türkiye, çalışanlarına yönelik olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediği piknik organizasyonu Life Fest kapsamında, yaklaşık bin 300 kişinin katılımıyla örnek bir organizasyona imza attı. Ünlü Sanatçı Ece Seçkin’in de sahne aldığı Life Fest 2022 pikniğine Şirket Başkanı Yoshiyoki Kato ile Yönetim Kurulu Üyeleri de katılım gösterirken, şirkette uzun yıllar görev yapmaya devam eden çalışanlara kıdem ödülleri verildi.

Çalışma ilkesini “Tek Takım, Tek Hedef” olarak belirleyen Panasonic Electric Works Türkiye, 13 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen Life Fest piknik etkinliğinde çalışanlarına ve ailelerine keyif dolu bir gün yaşatırken, ünlü şarkıcı Ede Seçkin’de birbirinden güzel şarkılarıyla katılımcıları coşturdu. 

Uzun yıllardır çalışanlara kıdem ödüllerinin de verildiği etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Genel Müdürü Kenan Soral, “Bugün hem eğlenecek hem gülecek ve hep birlikte unutulmaz bir gün yaşayacağız. Bu vesile ile şirketimizde uzun yıllardır çalışmaları nedeniyle, kıdem teşvik ödülü alacak çalışma arkadaşlarımızı şimdiden en içten dileklerimle kutlarım. İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Departmanı olarak her birinizin mutluluğunu önemseyerek, bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyacağınız çalışma ortamları sağlamaya, sevinçlerinizi paylaşabileceğiniz, problemlere çözüm bulabileceğiniz bir iş ortamı oluşturmaya aralıksız olarak devam edeceğiz” diye konuştu.

Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örnekleri Sunuldu
Şirket Başkanı Yoshiyuki Kato ise şöyle konuştu; “Tek Takım, Tek Hedef” ilkemizi yansıtan Life Fest Piknik Organizasyonumuza katılan sizlere ve değerli ailelerinize teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimizin heyecanla beklediği Life Fest’i 2019 yılından 3 yıl sonra ilk kez bugün, yeniden gerçekleştirebildiğimiz için de ayrıca mutluyum. Bundan sonra da şirket olarak iş dışında da etkileşim fırsatları yaratmayı sürdüreceğiz. Bu etkinliğimizde de Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sunulduğunu düşünüyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Win Eurasia Fuarı’na Katılan Çetinkaya Pano’ya Yoğun İlgiÖnceki Haber

Win Eurasia Fuarı’na Katılan Çetinkaya P...

STRUGA / MakedonyaSonraki Haber

STRUGA / Makedonya

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar