OPAŞ PAKET ŞALTERLERİ çözüm ortağınız olmaya devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OPAŞ PAKET ŞALTERLERİ çözüm ortağınız olmaya devam ediyor

1982 yılında İstanbul Gültepe de küçük sanayiide 100m2  bodrum katında ilk üretime başlayıp 1986 yılında 3.000m2 alandaki yeni fabrikasında Opaş markası ile üretimine  yeni makineler ve dönemin teknolojisini uygulamış olarak devam etmiş, yüzde yüz yerli sermaye ile kuruluşunu tamamlayarak yerli üretim paket şalterleri ülke içi ve ülke dışı pazarlara satışını gerçekleştirerek daha o  yıllarda ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyetini kendine misyon edinerek bugün 67.000 barkod ürün sayısı ile gerek yurt içi gerekse yurtdışı müşterilerinin ve şalter kullanıcılarının tercihi ve güven duydukları markası olmuştur.

İlk kurucusu olan merhum Elazığ eşrafından Musa Obuz beyin başlattığı paket şalter üretim hamlesi, günümüzde oğlu Zafer Obuz Bey ve oğullarının yönetimi  ile paket şalter üretimleri ile ülkemiz ekonomisine verdiği katkılar ile artarak devam etmektedir. Opaş paket Şalterler ve Soğutma Sistemleri olarak üretimlerine hız kesmeden devam eden şirketimiz, etkin üretim kadrosu, pazarlama ekibi yaygın bayii ağı ile dünyada 35 ülkeye direkt ihracatı bulunmaktadır. 2020 yılı sonu itibariyle kendi sektörü içinde 870.000 adet paket şalter üreterek gücünü ve liderliğini bir kez daha müşterileri ve çözüm ortakları ile birlikte başarmanın onurunu yaşamaktadır. Opaş paket şalterleri olarak ürün çeşitliliği yatırımlarına devam eden şirketimiz kullanıcıların istekleri ve tasarımlarına uygun taleplerini yerine getirme çabaları ile ithal şalter ürünlerin ülkemizde üretimini yaparak ülke ekonomimize katma değer sağlamaktadır.

  2020 yılında karşılaştığımız salgın ile beraber herkes gibi bizde bir şaşkınlık içinde bulunduk ama kısa süre planlamamızda değişiklikler yaparak salgın tedbirleri çerçevesinde üretimimiz durmadı aksine artarak devam etmiş oldu. Pandeminin ilk günlerinden itibaren dezenfektan ve ateş ölçmeyle önlem alırken maske, mesafe ve hijyen kurallarını uygulamaya geçirdik. Şirketimizin her noktasında titizlikle bu uygulamalar devam etmektedir. Ayrıca bayilerimize dezenfektan stantları ve maskeler dağıttık, üretimimizde mesafe kuralına uygun  üretim proseslerimizi yeniden dizayn ettik. İşletmeye girişlerde hes kodu uygulamasına geçerek daha güvenli bir ortam oluşturduk. Fabrikamızda haftada iki gün genel dezenfeksiyon işlemi yapılırken sevk edilen kolilerin her biri dezenfeksiyona tabii tutulmaya devam edilmektedir. Çalışanlarımızın antikor ve psr testleri rutin olarak yaptırılmaktadır. Zorlu bir yılı geride bırakırken tüm çalışanlarımızı esnek veya ücretsiz izin uygulaması ile mağduriyet yaşatmadık  aksine yeni istihdamlar ile çalışan sayımızı arttırdık.

Son iki yıldır savunma sanayine şalter tedarikçiliği görevini üstlenmiş ve yeni ürünler geliştirerek destek olmaya devam ediyoruz. “BİZ  SİZE  YETERİZ  TÜRKİYE” sloganıyla paket şalter sektöründe,  tüm üreticiler ve kullanıcılarına yönelik yenilikleri, istekleri devam ettirerek yerli üretici olarak  kullanıcı sektörlerin çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Günlük üretim kapasitesini arttıran şirketimiz aylık 80.000 adet ile 2021 yılın da Tüm Türkiye’nin dışa bağlılığını ortadan kaldırabilecek ürün çeşitliliği ve alt yapısı sayesinde  pazarı yönlendirmeye devam edecektir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siemens, yeni haberleşmeli termostat ailesi ile enerji tasarrufu sağlıyorÖnceki Haber

Siemens, yeni haberleşmeli termostat ail...

Sektörünün Lider Şirketi, Çalışan Odaklı Yaklaşımları ile Örnek Olmayı SürdürüyorSonraki Haber

Sektörünün Lider Şirketi, Çalışan Odaklı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar