O şehir için 5 mega proje açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O şehir için 5 mega proje açıkladı
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş milletvekili adayı olduğu memleketi Ordu'da yapılacak 5 mega projeyi kamuoyu ile paylaştı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, milletvekili adayı olduğu memleketi Ordu'da bir otelde '5 mega proje' adıyla kente yapılacak hızlı tren, raylı sistem, konteyner limanı, yaylalara teleferik ve Karadeniz- Akdeniz ulaşım yolunu birbirine bağlayan demiryolu hattı yatırımlarının tanıtımını yaptı. 7 Haziran'daki genel seçimlerde Ordu'da 5'te 5 yapacaklarını iddia eden Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin deniz üzerine yapılan ilk havalimanı olan ve açılışı gerçekleştirilen Ordu-Giresun Havalimanı'nı anımsatarak Ordu'nun hava, deniz ve kara ulaşım yolları açısından Türkiye'nin önemli bir kenti haline geleceğini vurguladı. Samsun'dan Ordu'nun Fatsa İlçesi Bolaman Mahallesi'ne kadar hızlı tren hat projesinin gerçekleştirileceğini, Karadeniz yaylalarını birleştiren Ordu'nun yaylalarından geçen 'Yeşil Yol' Projesi kapsamındaki güzergahta teleferikle yaylaların birleştirileceğini, Karadeniz-Akdeniz Otoyolu güzergahında da demiryolu hattı döşeneceğini vurgulayan Kurtulmuş ihtiyaç olan konteyner limanını da yapacaklarını söyledi.


Açıkladığı projelerin Türkiye projeleri olduğunu belirten Kurtulmuş, "Bu projeler kelimenin tam anlamıyla mega projelerdir. Türkiye'nin projeleridir aslında Ordu'yu ilgilendiren, Ordu merkezli Türkiye'nin projeleridir. Bu projeler hayata geçirildiğinde sadece Ordu ilimiz değil Ordu'nun çevre illerimizin hepsinin bu projelerin getirmiş olduğu, sağlamış olduğu etkilerden son derece olumlu bir şekilde etkileyeceğini hep beraber inşallah göreceğiz. Bu projeler her biri teknik detayları olan projelerdir. Sonuçta bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Orduluların ve çevresinde yaşayan illerimizdeki vatandaşlarımızın refah seviyesi arttırılacaktır" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İyi-kötü okul kavramı tarih olacakÖnceki Haber

İyi-kötü okul kavramı tarih olacak

Aygün'den Said Nursi için küstah sözlerSonraki Haber

Aygün'den Said Nursi için küstah sözler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar