Mutlusan Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi

Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz’ın katılımlarıyla her sene gerçekleşen yıl sonu değerlendirme toplantısı bu sene de yapıldı. Şile’de yapılan toplantının hazırlığı için oldukça titiz ve planlı çalışıldı.

Toplantının ilk günü çalışanlar evlerinden araçlar ile alınıp Şile’de 2 gün kamp yapılacak otele yerleştirildiler. Ardından ekip halinde kahvaltı yapıldı ve sunumların yapılacağı salona geçildi.

Toplantının başlangıcında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz toplantının açılış konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından sunumlar ve eğitimler başladı. Alanında uzman yöneticilere sahip firma, bu ayrıcalığını ekiplerini eğitmek ve performans değerlendirmelerini en doğru şekilde yapmak için toplantılarda da kullandı. 

Sunumlarda belli zaman aralıkları belirlenerek molalar verildi. Bu aralarla katılımcıların yeni yapılacak eğitimlere odaklanmaları ve dinlenmeleri sağlanmaya çalışıldı. 

Her sunumun, sonunda sunum yapan yönetici tarafından katılımcılardan soru alınarak, verilen eğitimin ve yapılan değerlendirmelerin anlaşılabilir olması sağlandı. Saat 10:00’da başlayan toplantı 17:00’da son buldu.

Yapılan toplantı sonrası katılımcılar oteldeki etkinliklere katılarak keyifli vakit geçirdiler. Toplantının ikinci günü, kahvaltı sonrası katılımcılar için yeni bir düzenleme yapıldı. Salonlara geçerlerken bölge temsilcileri ve zincir market ekibi olarak iki gruba ayrıldılar. Bu şekilde verilen eğitimler gruplar için daha detaylı ve alanlarına uygun olması sağlandı. Toplantılarda ilk günkü disiplin korunarak eğitim ve sunumlar devam etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kendal Elektrik Aydınlatma FISE KOLOMBİYA Fuarı’nda Ülkemizi Temsil EttiÖnceki Haber

Kendal Elektrik Aydınlatma FISE KOLOMBİY...

Erse Kablo, Elektrik ve Elektronik İhracatçıları Birliği Onur Listesi’nde Yükselmeye Devam EdiyorSonraki Haber

Erse Kablo, Elektrik ve Elektronik İhrac...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar