Mutlusan Elektrik’ten Eğitime Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik’ten Eğitime Destek
Borsa İstanbul Başakşehir Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, Mutlusan Elektrik’in Destek ve Katkısıyla Kazandırılan Laboratuvarların Açılışı Yapıldı

Mutlusan Elektrik A.Ş,  gençlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine verdiği önemle “Eğitime Destek” projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. 


20 Aralık, 2017 Çarşamba günü, Borsa İstanbul Başakşehir Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Elektrik- Elektronik Teknolojileri bölümü için, Mutlusan Elektrik A.Ş’nin katkılarıyla yaptırılan laboratuvar açılışı gerçekleştirildi. 


Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mutlusan Elektrik A.Ş. arasında imzalanan Okul-Sanayi İşbirliği Protokolü kapsamında Elektrik-Elektrik Teknolojisi alanı bünyesine kazandırılan 2 adet Elektrik Tesisat Atölyesi ve 1 adet Bilgisayar Laboratuvarının hizmete girmesi sebebiyle düzenlenen açılış töreni Başakşehir Kaymakamı Sayın Kazım TEKİN, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan YILMAZ, Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KAÇMAZ, Mutlusan Elektrik A.Ş. Yetkilileri ve Başakşehir okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Programda Okul-Sanayi İşbirliğinin önemi vurgulanarak bu vesile ile öğrencilerimize sağlanan modern koşulların ve eğitim ortamlarının getireceği faydalar gözler önüne serildi. Gelecekte kurulacak yeni Okul-Sanayi işbirlikleri için temennilerde bulunuldu. Bu örnek projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kaçmaz’a, Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenlerine teşekkürler sunuldu. 


Mutlusan Elektrik A.Ş. , Amerika ve Türkiye’de yapılan Robot Yarışmasında Borsa İstanbul Başakşehir Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin partneri oldu. Okulun yarışmalarda aldığı derecelerden duyulan gurur vurgulandı.


Mutlusan Elektrik A.Ş’nin Sosyal sorumluluk anlayışı, eğitim, spor, çevre, sağlık konularındaki gelişme ve iyileşmeleri teşvik eden bir yaklaşımdır. Bu konularda, ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmaların devam edileceği bilgisi verildi.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenı̇z Bayı̇lerı̇, Multı̇tek Fabrı̇Kasını Zı̇yaret Ettı̇Önceki Haber

Karadenı̇z Bayı̇lerı̇, Multı̇tek Fabrı̇K...

Makel AR-GE Merkezi Dumlupınar Üniversitesi Öğrencileri İle BuluştuSonraki Haber

Makel AR-GE Merkezi Dumlupınar Üniversit...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar