Mutlusan Elektrik A.Ş. , ‘KOBİ DOLU ANADOLU ZİRVESİ’ nin İstanbul Etkinliğinde Yer Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik A.Ş. , ‘KOBİ DOLU ANADOLU ZİRVESİ’ nin İstanbul Etkinliğinde Yer Aldı

Türk Telekom’ un KOBİ’ leri buluşturmak ve markalaşma süreçlerinde onlara yol göstermek amacıyla başlattığı “KOBİ DOLU ANADOLU ZİRVESİ” nin son durağı bu yıl İstanbul’ da yapıldı. 


Türk Telekom’ un KOBİ’ leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde onlara yol göstermek için düzenlediği etkinlikte alanlarında uzman konuşmacıların yanı sıra sektörünün öncü firmalarından Mutlusan Elektrik A.Ş.’ nin de aralarında bulunduğu başarılı iş adamları Kobi’ lere örnek teşkil edecek hikayelerini anlattılar. 


Türk Telekom Grubu’ nun, iş dünyasının yeni dinamiklerini ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Kobi Dolu Anadolu’ Teknoloji Buluşmaları’ etkinliği Marketting Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Çolakoğlu ve İkitelli OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Tunalı’ nın konuşmalarıyla açıldı.   


Kobi’ lerin Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında ne kadar sağladıkları katkının ne kadar büyük bir önem taşıdığının konuşulduğu etkinlikte Mutlusan Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz’ da markalaşma süreçlerini ve bunun sürdürülebilirliği için teknolojiyi nasıl kullandıklarını anlattı. “Mutlusan artık global bir marka olabilmek anlamında da hızla yol alıyor. Bunun için ciddi yatırımlar yaparken son teknolojiden en verimli olacak şekilde faydalanmaya çalışıyoruz.  Bu anlamda gelişen, güncel teknolojiyi ve trendleri takip ediyoruz. Üretimin bütün süreçlerinde ve hatta satış, satış sonrası süreçlerin takibinden en doğru aksiyonu alabilmek adına yaptığımız çalışmalarda teknoloji kullanımının katkısı kuşku götürmez bir gerçek” diye konuştu. 


Yoğun katılımın olduğu etkinlikte “ Türk Telekom Grubu olarak biz de KOBİ’ lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz” diyen Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar ile Radikal Gazetesi yazarı ve aynı zamanda trendleri takip etmesi ve teknoloji üzerine araştırmalarıyla tanınan Serdar Kuzuloğlu’ nun sunumlarına da ilgiyle kulak verildi. 

Günseli Özen Çolakoğlu’ nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konular üzerine ‘Markalar, Vizyonerler ve Trendler’ ile ‘Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, İnovasyon ve E-Ticaret’ başlıklı konuşmaların gerçekleştirildiği toplantı toplu fotoğraf çekimi ve öğle yemeğinin ardından son buldu. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binalarda Diyafon Sistemi Olarak Niçin IP İnterkom Sistemi Tercih Edilmelidir ?Önceki Haber

Binalarda Diyafon Sistemi Olarak Niçin I...

Mutlusan Elektrik A.Ş.’ ye İran’ dan ZiyaretSonraki Haber

Mutlusan Elektrik A.Ş.’ ye İran’ dan Ziy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar