MultitekIP İnterkom Sistemlerinde, Kapıda Bekleyen Misafirlerinizin Görüntüsü Akıllı Telefonlarınıza Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MultitekIP İnterkom Sistemlerinde, Kapıda Bekleyen Misafirlerinizin Görüntüsü Akıllı Telefonlarınıza Geliyor
IP İnterkom sistemlerindeki öncülüğü ve üstün başarısıyla ses getiren Multitek, AR-GE faaliyetleri çerçevesinde her geçen gün sistemlerine yeni ve faydalı özellikler ekleyerek ilerlemeye devam ediyor.

IP İnterkom sistemlerindeki öncülüğü ve üstün başarısıyla ses getiren Multitek, AR-GE faaliyetleri çerçevesinde her geçen gün sistemlerine yeni ve faydalı özellikler ekleyerek ilerlemeye devam ediyor. Evde bulunmadığınız zamanlarda kapınıza gelen misafirlerinizin görüntüsünü hafızasına kaydeden IP İnterkom sistemlerine yeni bir özellik daha eklendi;  “YOKSAM ARAYANI CEBİME BİLDİR”.


Multitek IP İnterkom sistemlerine eklediğimiz bu özellik sayesinde, evde bulunmadığınız zamanlarda kapıda bekleyen misafirlerinizin görüntüsü anlık olarak akıllı telefonlarınıza gelir. Ayrıca geriye dönük olarak daire cihazınızdan yanıtlayamadığınız çağrıları akıllı cihazlarınızda görebilirsiniz. Kapı, komsu ve güvenlik aramalarını ayrı ayrı sekmelerde inceleyebilir ve geri arama yapabilirsiniz.


Tek bir daire cihazı 5 kullanıcıya kadar bu hizmeti verebilmektedir. Böylelikle tüm kullanıcıların/aile bireylerinin anlık olarak bilgilendirilmesi sağlanmaktadır. Kullanıcı interkom cihazına gelen herhangi bir çağrıyı cevaplayamadığında akıllı cihazına uyarı mesajı gelir ve kullanıcı haberdar edilir. Kullanıcının sürekli Multitek aplikasyonuna girip cevapsız aramalarını kontrol etme ihtiyacı yoktur. Uygulama kullanıcı cihazında sim kart ihtiyacı duymaz. Bu sebeple telefon veya tablet istediğiniz akıllı cihazda bu uygulamayı kullanabilirsiniz.


Android cihazlar için Multitek aplikasyonu kullanılabilir olup, IOS işletim sistemi için geliştirme sürdürülmektedir. Multitek aplikasyonunu Google Play Store’dan akıllı cihazınıza indirip test edebilirsiniz. Uygulamanın çalışması için daire cihazınızın internete bağlı olması gerektiğini hatırlatalım.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş dünyası’nda yeni kabine sevinciÖnceki Haber

İş dünyası’nda yeni kabine sevinci

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndanPrysmian Group Türkiye'ye Birincilik ÖdülüSonraki Haber

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar