Multitek Linux IP İnterkom Projelere Değer Katıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek Linux IP İnterkom Projelere Değer Katıyor

Linux IP İnterkom Sistem binanın yüksekliğine, kat sayısına ve daire sayısına bağlı olmaksızın tüm dairelerde mükemmel görüntü ve ses kalitesi sunar.

Klasik analog sistemlerin aksine dijital altyapıya sahip olan sistem, her dairede aynı yüksek kaliteyi sağlar. Her sistemde sınırsız sayıda daire bulunabilirken, her dairede de 4 adet paralel monitör bağlanabilir. 

Sistemin daire monitörü LIM-70 Daire Monitörü 7” dokunmatik ekrana, kullanıcı dostu şık tasarıma, alarm özelliğine ve sayısız ek özelliğe sahiptir.

Daireler arası sınırsız konuşma ve mesajlaşma, daireden 32 adet çevre kamerasını izleme, arama tipine göre farklı zil melodisi seçme, kapıya gelen kişinin ekran görüntüsünü monitörde görme gibi özellikler Linux IP Sistem’in en çok kullanılan özellikleri arasındadır. 

Apartman konuşma sistemlerinde yer alan en büyük güvenlik açıklarından biri tüm apartmana tek bir şifre tanımlanması veya kolayca tahmin edilebilecek bir şifre kullanılmasıdır.

(örn. 1234). Multitek sistemlerde ortak şifre yoktur, her daire kendi şifresini kendi daire monitörü üzerinden belirler.

Multitek Linux IP LIK-35 Kapı Paneli’nde kapı, pro-ximity kart ve şifre ile açılır. Dokunmatik ekranlı LIM-70 monitörü ile daireye özel şifre saniyeler içinde tanımlanır, istenen sıklıklar güncellenir. 

IP İnterkom sistemlerini geliştirmede ve üretmede öncü olan Multitek’in Linux IP İnterkom ürünü on binlerce evde güvenle kullanılıyor.

Emlak Konut, TOKİ ve KİPTAŞ güvencesi ile yapılan projelerde tercih edilen ürünler kolay kurulum ve kullanım yetkinlikleri ile evlere değer katıyor. Ürünün son aylarda kullanıldığı mega projeler arasında KİPTAŞ Silivri projesi (1486 daire), Emlak Konut DAP Yapı Ormanköy Projesi (944 daire), Demir İnşaat Demir County Projesi (1100 daire) yer alıyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siemens Türkiye, TÜYAK 2022’de Yangın ve Güvenlik Sistemi Ürünlerini TanıttıÖnceki Haber

Siemens Türkiye, TÜYAK 2022’de Yangın ve...

Viko'nun İnovatif Çözümlerine Güvenebilir Miyiz?Sonraki Haber

Viko'nun İnovatif Çözümlerine Güvenebili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar