MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNE GÜVENLİK KAMERALARINI BAĞLAYABİLMEK SİSTEME DEĞER KATIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİNE GÜVENLİK KAMERALARINI BAĞLAYABİLMEK SİSTEME DEĞER KATIYOR

Multitek IP İnterkom sisteminin en büyük avantajlarından birisi, çevre güvenliği için kullanılan IP kameraların aynı interkom ağına bir cihaz gibi bağlanabilmesi ve daire sakinlerinin bu kameraları cihazları üzerinden izleyebilmesidir.Örneğin, çocuk bahçesini gören bir IP kamera ağa bağlandığında, daire sakini çocuğunun bahçede ne yaptığını interkom cihazından kolayca izleyebiliyor ve rahat ediyor.Benzer şekilde, yetki verilen siteye ait bütün güvenlik kameraları ,daire sakinince izlenebilir.Bu şekile konuşma sistemi ve güvenlik sisteminin entegrasyonu , hem sistemin değerini arttıtıyor hem de maliyet düşümü sağlıyor. Konu edilen bu özellik , Multitek IP interkom sisteminin ücretsiz verilen bir çok özelliğinden sadece biridir.


Bu özelliği kullanabilmek gerekli olan işlemler aşağıdaki özetlenmektedir:


a) Çevre güvenlik kameralarını, Multitek IP interkom ağına bir CAT6 kablo (veya fiber) ile 

bağlayın.

b)Daire interkom cihazına,hangi kameralar izlenecekse onların isim,numara ve varsa güvenlik şifrelerini girin. (IP interkom cihazı , varsa yüzlerce kamera arasından 9 adet kamerayı tek tuşla seçerek izlemeyi mümkün kılar.)


c)Tek tuşa basarak kameraları izlemeye 

başlayın.


Bu şekilde , Multitek IP interkom sistemindeki IP daire cihazları , aynı zamanda site güvenlik kameralarının izlenebileceği monitörler haline dönüşür.


Analog diyafon sistemlerinde, hele hele çok bloklu sitelerde , bu özelliği gerçekleştirmenin ne kadar maliyetli , kablolamasının ne kadar zor olduğunu düşünürsek, IP interkom sistemlerin , interkom ve çevre güvenlik kameranı birleştirerek ne kadar avantajlı hale geldiğini bir daha anlamış oluruz.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ehliyet sınavında 'otomatik vites' dönemiÖnceki Haber

Ehliyet sınavında 'otomatik vites' dönem...

MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş. Uluslararası Etkinliklerde Yerini Almaya Devam EdiyorSonraki Haber

MUTLUSAN ELEKTRİK A.Ş. Uluslararası Etki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar