Multitek IP Interkom Sistemi KOnsollarına Gelişmiş KArtlı geçiş Sistemi Özellilerini Entegre Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek IP Interkom Sistemi KOnsollarına Gelişmiş KArtlı geçiş Sistemi Özellilerini Entegre Etti
Multitek IP İnterkom sistemine her geçen gün yeni özellikler eklemeye devam ediyor!

Multitek IP İnterkom sistemine her geçen gün yeni özellikler eklemeye devam ediyor! Özellikle birçok dairenin ve kapının bulunduğu sitelerde, yüksek binalarda kartlı geçiş sistemini yönetmenin zorluğunu bütün işletmeciler, yöneticiler bilir. Her kapıya tek tek kartları tanıtmak, binadan biri taşındığında veya biri kapı açma kartını kaybettiğinde o kartı sistemden iptal etmek yöneticilere saç baş yoldurur. İşte Multitek, IP İnterkom sisteminin  avantajlarını kullanarak, maliyetli ve uygulaması zor olan bu özelliği, çok kolay kullanımlı ve ekonomik şekilde sistemine entegre etti. 


Multitek firmasının çıkartmış olduğu 10” dokunmatik ekranlı IP güvenlik konsoluna yüklenen bu yazılım sayesinde, kartlı geçiş özelliklerini bugüne kadar hiç olmadığı kadar kolay bir şekilde sisteme tanımlayabilecek ve raporlayabileceksiniz. Güvenlik konsolunun aynı zamanda çok yönlü alarm raporlama özelliklerini de desteklediğini hatırlatalım.


IP güvenlik konsolu yanında verdiğimiz proximity kart okuyucu sayesinde çok kapılı ve çok apartmanlı bir sitede kart tanımlama işleminiz çok kolaylaşıyor. Analog sistemlerde her kartı her apartman kapısına gidip tanıtmanız gerekirken, IP sistemlerin yeni bu özelliği sayesinde kapıya gitmeden, konsol üzerinden her kart, hangi kapı veya kapılar için kullanılabileceği tanıtılıyor. Tek tuşla kaybolan veya taşınmış dairelerin kartlarını iptal edebiliyorsunuz. Örneğin her biri 50 daireli, 3 bloklu ve her blokta 3 kapılı bir sitede her daireye 4 kart verilmişse, bu işlem için bütün apartman kapılarını dolaşarak 1800 kere kart tanıtma işlemi yapmanız gerekirken bu özellik sayesinde yalnızca oturduğunuz yerden 600 kere kart tanıtma işlemi yaparak işlemi tamamlayabilirsiniz. Bütün giriş kartları tek tek dairelere tanımlı olduğu için, hangi dairede, hangi kullanıcının ne zaman ve hangi kapıdan giriş yaptığı da kolayca raporlanabilmektedir. 


Eski tip kartlı geçiş sistemlerinde herhangi bir kart kaybolduğunda veya bir kiracının taşınmasından dolayı kartı iptal etmek istediğinizde kartların tek tek iptal işlemi yapılamamaktaydı. Kapıdaki geçiş izni olan bütün kartları iptal etmeniz ve hepsini tek tek yeniden tanımlamanız gerekmekteydi. Multitek IP İnterkom sisteminde ise kaybolan ya da sistemden çıkartmanız gereken kartın hangi daireye ait olduğunu belirleyip o daireye ait kartları iptal etmeniz yeterlidir.


Multitek IP interkom güvenlik konsolları kartlı geçiş sistemi özellikleri yanında, apartman veya sitedeki detaylı alarm bilgisi ve talimatlarını kaydeden süper bir platformdur ! Güvenlik konsoluna sitenin vaziyet planını ekleyip binaları resim üzerinde isimlendirmemiz mümkün. Herhangi bir daire alarm verdiğinde güvenlik konsoluna sesli ve görüntülü uyarı gelmektedir. 


Dairedeki alarm için verilen yönergeler ve acil durumlarda aranması gereken kurumlar, kişiler, güvenlik konsoluna düşmekte ve gerekli önlemlerin biran önce ve doğru şekilde alınması sağlanmaktadır. Kartlı geçiş özelliğinde olduğu gibi alarm raporlaması da detaylı şekilde yapılabilmektedir. 


Yukarıdaki fotoğrafta, vaziyet planı yüklenmiş bir güvenlik konsolu ekranı görülmekte olup, bir daire alarm verdiğinde güvenliğe düşen alarm bilgisi ve görevli kişinin uygulaması gereken talimatların, aranabilecek kişilerin ve numaralarının çıktığı ekran gösterilmiştir.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vefat HaberiÖnceki Haber

Vefat Haberi

Altunizade Acıbadem Projesi, Erse Kablo GüvencesindeSonraki Haber

Altunizade Acıbadem Projesi, Erse Kablo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar