Multitek Ip Interkom İle Hayat Daha Kolay

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Multitek Ip Interkom İle Hayat Daha Kolay
Cihaz ile ilgili bütün özellikleri cihazın ekranına dokunarak gerçekleştirme. Hızlı dokunma algılaması ve kapasitif dokunma fonksiyonu ile uzun ömürlü ekran.Cihaz ana sayfasında gerçek zamanı gösteren analog saat,taraih ve ortam sıcaklığı bilgisi ve acil durumlarda kullanılmak üzere “ACİL ARAMA BUTONU”. Kullanılan özellikleri hatırlatan ikonlar.

VIP100-STD Kulanıcı dostu kolay kullanım ekranları sayesinde tek dokunuşla güvenlik, kapıcı, site yöneticisi, site servisini arama, daire kapısı ile görüntülü görüşme gibi bir çok özelliğe sahiptir. 

 

İnterkom özelliği ile daireleri ve bütün birimleri telefon kullanır gibi arama yapabilir.

Arayan, aranan numaraların kaydı. Telefon rehberi özelliği ile daireleri kolay arama gibi özellikleri ile kullanıcıya konfor sağlar.

 

Bunun yanında isterseniz “Rahatsız etme”, “Beni takip et”, “Meşgulsem yönlendir” vs özellikler ile de , kullanıcıya özel tanımlamalar yapabilirsiniz.

 

Yüksek ses ve görüntü kalitesi ilede sahip olduğunuz  teknolojinin  üstünlüğünü hissedersiniz.

 

Siz evde yokken sizi ziyarete gelenlerin görüntülerini kayıt eder. Eve geldiğiniz de size gelenlerin görüntü kayıtlarını inceleyebilirsiniz.

 

Mesaj gönderme özelliği ile yöneticinize evinizle ilgili veya oturduğunuz siteyle alakalı yapılmasını istediğiniz işleri mesaj olarak gönderebilirsiniz.

 

Konsiyerj özelliği ile ,sipariş verme, mesela taksi çağırma, gazete sipariş verme gibi işleri tek dokunuşla hayata geçirebilirsiniz.

 

Akıllı ev özellikleri ile eviniz deki perdeleri, aydınlatmaları, klimaları , ısıtma sistemini yönetebilir ve yapacağınız senaryolar ile evinizi değer katarsızınız.

 

Alarm özellikleri sayesinde evinizinde huzurlu bir yaşam sürmenize katkı sağlar.

 

Kamera izleme ekranı ile her şey sizin kontrolünüzde ,otaparktaki kamera sayesinde arabanızı, oyun parkındaki kamera ile çoçuğunuzu güvenlikteki kamera ilede sizi ziyarete geleni görebilirsiniz.

 

Gelecek için hazırız, sizde hazırmısınız.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sıemens Türkiye’de tramvay fabrikası kuruyorÖnceki Haber

Sıemens Türkiye’de tramvay fabrikası kur...

MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Sayın Mahmut Asmalı ile söyleşiSonraki Haber

MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar