MULTİTEK İNTERKOM SİSTEMLERİ KONYA SEMİNERİNDE TANITILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK İNTERKOM SİSTEMLERİ KONYA SEMİNERİNDE TANITILDI

Multitek 30.yil tanıtım programları kapsamında sektördeki değerli iş ortakları ile Konya’da buluştu. Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Sayın Arif Yeşildaş, değerli iş ortaklarımız Akışık Elektrik ve Dinçler Elektrik destekleriyle gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerinde elektrikçiler ve elektrik teknisyenlerine teknolojik gelişmeler hakkında bilgilendirme sunumu ve interkom sistemleri tanıtımı yapıldı. Konya Bayır Diamond Hotel’de gerçekleştirilen seminer ve akşam yemeğine Konya ve civar illerden yaklaşık 180 misafirimiz katılım gerçekleştirdi. 

 

Seminerde Multitek Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Demirkol firmanın vizyonu, tarihçesi, üretim kapasitesi ile ilgili bilgiler vermiş̧ ve dünya IP interkom ve akıllı ev teknoloji trendini anlatmıştır. Multitek’in sektördeki 30.yılını doldurduğunu ve Türkiye’de 6 ayrı bölge müdürlüğünün ve 400’den fazla satış̧ noktası olduğunu iletmiştir. “Multitek olarak yerli ve milli sermaye ile kendi Ar&Ge merkezimizde geliştirdiğimiz ürünlerimizi iç piyasa harici dünyaca ünlü markalara da üreterek ülkeye döviz kazandırmakta olduğumuzu, gelecekte de katma değeri yüksek ürünler üretip Türkiye’ye değer katmaya devam etmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin özellikle elektronik ürünlerini kendisi üretir hale gelmesi çok önemlidir” dedi. IP interkom sistemlerinde yeni dönemi başlatan Multitek, bayilerinin interkom sistemlerini kolayca kurmaları için yeni metotlar geliştirmiş̧ ve sistemlerine son kullanıcıların hayatını kolaylaştıran birçok özellik eklemiştir. 

 

Fabrika müdürümüz Sayın Hasan Çelebi; Multitek interkom ürünlerini, ürünlerimizin rakiplerinden ayrıştığı noktaları ve neden Multitek interkom sistemlerinin tercih edilmesi gerektiği hakkında katılımcıları bilgilendirmiştir. Seminer aralarında yapılan çekilişlerle talihliler sürpriz Multitek ürünleri kazanmıştır. Kazanan katılımcılarımızı bir kere daha tebrik ediyoruz.


Konya’da bu seminerin verilmesinde büyük destekleri olan Akışık Elektrik firma sahipleri Sayın Cem Mıhoğlu ve Sayın Mustafa Mıhoğlu’na, Dinçler Elektrik firma sahipleri Sayın Mehmet Aslan ve Burak Dinçler’e, Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Sayın Arif Yeşildaş’a Multitek ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız. Bizleri bu özel gecemizde yalnız bırakmayan ve gecemizin anlam kazanmasını sağlayan sektördeki tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle...



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Prysmian Kablo, EIF Uluslararası Enerji Fuarı’nda son teknoloji kablo çözümlerini tanıttıÖnceki Haber

Türk Prysmian Kablo, EIF Uluslararası En...

Sayda (Sidon) - LübnanSonraki Haber

Sayda (Sidon) - Lübnan

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar