MULTİTEK 30. YIL SEMİNER FAALİYETLERİ SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK 30. YIL SEMİNER FAALİYETLERİ SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Multitek 30.yil seminer ve tanıtım programları kapsamında sektördeki değerli iş ortakları ile buluşmaya devam ediyor. Aralık ayında Sivas, Kayseri ve Adana seminerleri yoğun katilim ve bilgilendirici eğitimler sonrası yemek ziyafetiyle tamamlandı. Türkiye’nin dört bir yanındaki güçlü bayi ve servis ağıyla ürünlerini her yere ulaştıran Multitek; bayileriyle olan iletişimine, bilgi paylaşımına önem veriyor, etkileşimi artırmak için var gücüyle çalışıyor.

Sivas seminerimizin düzenlenmesinde emeği geçen Sivas Elektrikçiler Odası Başkanı Sayın Sadi Aytak ve değerli iş ortağımız Me-Ta Elektrik firma sahibi Sayın Tevfik Tunahan Bey’e teşekkür ediyoruz.


Kayseri seminerimizin düzenlenmesinde emeği geçen Kayseri Elektrikçiler Odası Başkanı Sayın Mehmet Ala ve Şen Elektrik firma sahibi Sayın İsmail Taşkın Bey’e teşekkür ediyoruz.


Adana seminerimizin düzenlenmesinde emeği gecen Adana Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Sayın Mehmet Selim Gök ve Uyum Elektrik firma sahibi Sayın Hakki Polat Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Yapılan ziyaretlerin ortak amacı üretim tesislerimizin tanıtılması, firmamızın geçmişten bugüne tarihi, firmanın araştırma, geliştirme ve sürekli yenilikçi faaliyetlere verdiği önem, sektördeki yenilikler ve akıllı ev teknolojilerinin yakın geleceği hakkında sektör öncülerini bilgilendirmektir. Eğitim sırasında ve sonrasında misafirlerimiz birbirleriyle faydalı olacak fikir alışverişlerinde bulundu, hoş sohbet yapıldı.


Davetimizi kırmayıp seminerlerimize gelen, ürünlerimizi ve bizleri tanımaya çalışan Sivas, Kayseri ve Adana bölgesi elektrikçilerine ve bütün bu seminerlerin gerçekleşmesinde emeği bulunan değerli iş ortaklarımıza tekrar teşekkür ederiz.  



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan iş Ortaklarını Tayland Pattaya’da AğırladıÖnceki Haber

Günsan iş Ortaklarını Tayland Pattaya’da...

Türk Prysman Kablo çalışanları gönüllülük çalışmaları kapsamında kan verdiSonraki Haber

Türk Prysman Kablo çalışanları gönüllülü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar