Makel Şirketler Grubu 40.yılını Görkemli Bir Tören İle Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Şirketler Grubu 40.yılını Görkemli Bir Tören İle Kutladı

1977 yılında kurulan ve kendini sürekli yenileyen Makel, çalışanları ile bir bütün haline gelmeyi başarmış bir şirketler grubudur.  


Anahtar-Priz üretimi ile başlayan sanayicilik serüvenine günün gelişen koşullarına ve tüketici talepleri ile birlikte bünyesine, Şalt ve Endüstriyel, Smarthome Akıllı Ev Sistemleri ve Led Aydınlatma ürün gruplarını ekledi. İç pazarın yanı sıra dış pazarlarda da uzun yıllar boyunca birçok ülkede başarıdan başarıya koşan Makel, sektöründe ihracat lideri olmuş bir markadır. 


Çalışanları ile birlikte takım olmayı başarmış ve bunu uzun yıllar boyunca sürdürmiş olan Makel 40.yılında çalışanları ile Kıdem Teşvik Ödül Töreni’nde ile bir araya geldi.               


Makel Şirketler Grubu tarafından, 01 Aralık 2017 Cuma günü düzenlenen “Kıdem Teşvik Ödül Töreni”nde 10 yıl, 15 yıl,  20 yıl ve üstü Makel çalışanları plaketlerini aldılar. 

Törende Makel Genel Müdürü Hakan Öztürk, Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Emsal, Mali İşler Direktörü Vahdettin Keleş, Tedarik ve Lojistik Direktörü Nedim Borazan günün anlam önemini anlatan birer konuşma gerçekleştirdiler. 


Makel Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan şirketin 40. yılında çalışanları ile birlikte sektöre yön veren birçok başarı hikayesi yazdıklarını belirterek, plaket almaya kazanan herkesi tek tek tebrik ettiğini söyledi. 


Konuşmalar sonrasında 10 yıl, 15 yıl,  20 yıl ve üstü yıllarda firmaya emek veren çalışanlara başta yönetim kurulu başkanı Necati Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Turgay Yalçınkaya, Günay Yalçınkaya Koray Yalçınkaya, Genel Müdür Hakan Öztürk, direktörler ve bölüm müdürleri tarafından plaketleri ve beraberinde verilen hediyeleri takdim edildi. 

Ardından birbirinden cazip hediyelerin yer aldığı çekilişe geçildi. Yapılan çekilişlerde çalışanlara 4K LED Televizyonlardan, cep telefonlarına, tabletlerden, dizüstü bilgisayarlara kadar birbirinden cazip birçok hediye verildi. 


Törene katılan herkese Makel Şirketler Grubu’nun 40. Yıl anısına özel logolu battaniye hediye edildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya ‘Şımarık Zengin’den KorkmadıÖnceki Haber

Dünya ‘Şımarık Zengin’den Korkmadı

İzmı̇r Bayı̇Lerı̇, Multı̇tek Fabrı̇Kasını Zı̇yaret Ettı̇Sonraki Haber

İzmı̇r Bayı̇Lerı̇, Multı̇tek Fabrı̇Kası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar