Makel Şirketler Grubu 2016 "WIN Otomasyon ve Elektrotek Fuarı” nda Yine Göz Doldurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Şirketler Grubu 2016 "WIN Otomasyon ve Elektrotek Fuarı” nda Yine Göz Doldurdu
Makel Şirketler Grubu, Tüyap Fuar Merkezi’nde 17-20 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen ELECTROTECH 23. Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. Bu yıl LED ürün grubu ile dikkat çeken Makel standını yerli ve yabancı firmaların temsilcileri, tüketiciler ve meslek kuruluşları ziyaret etti.

Bu yıl düzenlenen 23. WIN OTOMASYON ve ELECTROTECH Fuarı’na 200 m2 lik alan üzerine kurulu stant ile katılan Makel Şirketler Grubu, çeşitli illerden katılan Elektrik Teknisyen ve Mühendis Odaları, Makine Mühendisleri Odaları, Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği, Mimarlar Odaları, TEDAŞ yetkilileri, proje firmaları ve Makel bayileri tarafından yoğun olarak ziyaret edildi. 


Sürekli yenilenen ve gelişime açık yeni ürün ve hizmet odaklı şirket kimliği ve standa ziyarete gelen misafirlere gösterdiği ev sahipliği örneği ile fuarın odak noktası şirketleri arasında yer alan Makel fuar süresince her gün yüzlerce kişiyi ağırladı.


Makel LED fuarda görücüye çıktı

LED pazarına hzılı bir giriş yapmayı amaçlayan Makel, Win Fuar’ında yeni LED ürünlerinini sergiledi. LED Ampul, downlight ve panel grubundan oluşan ürünlerini Fuar’da sergileyen Makel Şirketler Grubu, çok yakın zamanda pazarda yer alacaklarını ve müşterilerden bu yönde yoğun talepler almaya başladıklarını söylediler. Ziyaretçiler tarafından tam not verilen Makel LED ürünlerinin pazara yeni bir soluk ve hareketlilik getireceği belirtildi. 


Hareket sensörlü ve acil aydınlatmalı tavan armatürleri ürünlerinin de yine yakın zamanda satışına başlayacaklarını belirten Makel yetkilileri bu gruptaki ürünlerini de fuarda görücüye çıkardı. 


Esnaf ve Teknisyen Odalardan Makel’e Yoğun İlgi

Fuarın ilk gününden itibaren odaların yoğun ziyaretine sahne olan Makel standına Erzurum; Erzincan, Adana, Bursa, Afyonkarahisar, Nazilli Elektrik Teknisyenleri Odaları ve İzmir Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaret etti. 


Yurtdışından da birçok firmanın ziyaretleri arasında yer alan Makel Şirketler Grubu standında ürünleri inceleyen yetkililer birçok ürün grubu ve buna bağlı yurtdışı satış koşulları hakkında bilgi aldılar. Özellikle Afrika ve Arap ülkelerinden çeşitli işadamlarının Makel’e olan ilgisi çok yoğundu.  


Makel’de Şalt ve Endüstriyel Ürünlerde Atılımlar Devam Ediyor

Anahtar ve prizin yanı sıra özellikle Şalt ve Endüstriyel ürünlerde atağa geçen Makel, şalt ürün grubuna eklediği yeni ürünler ile pazarda dikkat çekiyor. WIN fuarında yeni ürünlerini sergileme şansını bulan Makel şalt ürün grubunda standa gelen ziyaretçilere ürünleri hakkında birçok bilgiler aktardı. Yeni ürünleri olan kondansatör, güç kondansatörleri, akım transformatörleri, enerji analizörü, sürücülü reaktif röle, endüktif sürücü, harmonik filtre, deşarj bobini ve şönt reaktör Win Fuar’ında tanıtılan yeni ürünleri arsında yer aldı. 


Fuarın ilk gününden bu yana Makel iş ortaklarının yoğun şekilde ziyaret ettiği stant alanında birçok görüşme gerçekleşti.


Akıllı Evler Yükselişte

Makel yeni anahtar-priz serisi “Smarthome” akıllı bina otomasyonu sistemleri ürünlerinin tanıtımının yapıldığı örnek oda demonstrasyonu her yıl birçok ziyaretçinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 


Makel Smarthome ürünleri teknolojiyi en üst seviyede kullanıcılarına sunan Makel esneklik, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği konularında global çözümler sunuyor. 


Makel Smarthome’dan Termostatlı Dokunmatik Cam Akıllı Anahtar

Makel Smarthome yeni tasarım ürünü olan dokunmatik termostatlı akıllı anahtarlarını fuarda tanıttı. Siyah - beyaz renk ve köşeli  - oval form çeşitleriyle her tasarıma ve mimari yaklamlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Makel Smarthome Termostatlı Anahtar, tüm mekanlarda iklimlendirme (ısıtma-soğutma),aydınlatma, perde-panjur,  kişiye veya mekana özel senaryo oluşturma gibi ayrıntılı otomasyon kontrolleri yapılabilmektedir. 


Butonların üzerinde bulunan geri bildirim ışığı sayesinde kullanılan aydınlatmanın açık-kapalı bilgisi net olarak okunabildiği gibi, geri bildirim ışığının seviyesi isteğe bağlı olarak kullanıcı tarafından da ayarlanabilmektedir. 


Zekâ ve fonksiyonelliğin bir arada olduğu çözümleri üretmeye devam eden Makel, “Smarthome” ile akıllı bina teknolojisi ürünleri, global bir standart olan KNX normları ile sunuyor. Makel Smarthome Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri konusunda yerli ve yabancı birçok firma özel oluşturulan demo alanı “Özel Ev” içerisinde sunumu dinleyerek bilgi aldılar. Konusunda uzman Makel yetkilileri özellikle projelerde kullanmak üzere bilgi almaya gelen firmalara gerek ürün gerekse de proje uygulamaları bazında sunabilecekleri çözümler hakkında bilgi verdiler. 



Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enstrümantasyon Kabloları ve Seçİm KrİterlerİÖnceki Haber

Enstrümantasyon Kabloları ve Seçİm Krİte...

Prysmian Group'tan Dünyanın ilk Bağımsız Kuruluş Onaylı Cat 8.2 Yapısal Kablolama SistemiSonraki Haber

Prysmian Group'tan Dünyanın ilk Bağımsız...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar