Makel Moskova Interlight Fuarı'nın Gözdesi Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Moskova Interlight Fuarı'nın Gözdesi Oldu
Makel Şirketler Grubu, yeni standı ile fuarın yine dikkat çekenleri arasına girdi. Yeniden düzenlenen ve bu yıl daha minimal bir düzende katılan Makel, modern tasarımı ile yine dikkat çekti. Makel yetkilileri, mevcut bayilerinin yanı sıra birçok yeni müşteri ile de görüşme fırsatı elde etti.

Elektrik malzemeleri sektöründe Rusya’da önemli bir güce sahip Makel Şirketler Grubu 08-11 Kasım 2016 tarihleri arasında Rusya’nın aydınlatma ve yapı alanında en büyük fuarı olarak kabul edilen Interlight Fuarı’na katıldı.  Moskova’nın Expo Center Fuar Merkezinde gerçekleştirilen fuara yeni tasarımlı farklı tarzda bir stant ile katılan Makel Şirketler Grubu, ürün sunumu ve stant görselliği  ile ziyaretçilerden tam not aldı.


Anahtar – Priz ürünlerinden, LED Aydınlatma ürünleri ve Akıllı Ev Otomasyon Sistemleri’ne kadar tüm ürün kategorilerinin sergilendiği fuarda önemli yeni iş bağlantıları sağlandı. Kriz sonrası yaşanan olumlu havanın etkisi fuarda açıkça gözlemlendi. Rusya’da elektrik malzemeleri sektöründe tanınan ve ülkenin en iyi iş ortakları ile birçok ürün grubunda çalışan Makel Şirketler Grubu, bayi ve bayilerinin müşterilerini fuar süresince çok özel bir ortamda ağırladı.


Fuarla ilgili bir açıklama yapan Makel Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Emsal, “Kriz sonrası yakalanılan olumlu hava ile birlikte Makel olarak, ürün çeşitliliğimiz ile Rusya pazarının en önemli ve güvenilir markası olmak hedefimize hızla yürüyoruz. Oluşan kriz döneminde bayilerimizi destekleyerek raf payımızı ve güçlü imajımızı koruduk. Müşterilerimizi olumsuz havadan kurtarmak ve bir nebze desteklemek için satış kampanyaları organize ettik. 2017 yılında yeni ürünler ve kategoriler ile ağırlığımızı hissettireceğiz.” dedi. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günsan, Çocukların Eğitimi için KoştuÖnceki Haber

Günsan, Çocukların Eğitimi için Koştu

Makel Smarthome Partneri Antalya Yapex Yapı Fuarı’na KatıldıSonraki Haber

Makel Smarthome Partneri Antalya Yapex Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar