MAKEL İŞ ORTAKLARI EŞLİ PRAG, İSVEÇ VE NORVEÇ SEYAHATİNDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MAKEL İŞ ORTAKLARI EŞLİ PRAG, İSVEÇ VE NORVEÇ SEYAHATİNDE

Makel iş ortaklarına yönelik olarak devam ettirdiği kampanya gezilerine bu yıl da yeni rotalar eklemeye devam ediyor. İlk olarak 05-08 Temmuz tarihleri arasında Orta Avrupa’nın en büyük ve en önemli şehirlerinden biri olan  Çekya Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’a eşli olarak giden Makel misafirleri dünyanın en ünlü turizm şehirlerinden ve müthiş bir ortaçağ kentini doyasıya yaşama şansını yakaladılar. İlk gün yapılan şehir turunun ardından kalan serbest zamanda dinlenmeyi tercih eden misafirler akşam yemeğini La Casa Argentina’da aldılar.

 Ertesi gün Terezin Nazi Kampı ve Dresden’de şehir gezilerini yapan Makel misafirleri ilk gün akşam yemeğini kentin merkezinde oldukça popüler olan Hard Rock Cafe’de aldılar. Diğer gün Makel misafirleri profesyonel rehberler eşliğinde Çekya’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Karlovy Vary’ye geçtiler. 1300’lu yıllara dayanan ve Almanya sınırına yakın olan bu yerin eski adı Karlsbad yani “Kralın Banyosu”. Sıcak şifalı termal suları ile dikkat çekmekte olan bu yerin suları zamanında Atatürk’e şifa vermişti. Atatürk’ün kaldığı oteli halen ziyaret edilebilmektedir. Makel misafirleri 8 Temmuz akşam uçağı ile İstanbul’a geri dönüş sağladı. Son derece memnun kaldıklarını belirten Makel iş ortaklarına gezi boyunca Türkiye Satış Şefi Murat Demir eşlik etti. 


Dünyanın Yeşil Cenneti “İskandinavya”


Diğer kampanya seyahati ise 24-28 Temmuz tarihleri arasında İsveç ve Norveç’te gerçekleştirildi. 24 Temmuz’da İsveç’in başkenti Stockholm Arlanda havalimanına varan Makel misafirleri ilk gün Vasa Müzesi’ni ziyaret ettiler.  Bugün Vasa dünyanın en güzel şekilde muhafaza edilmiş 17. yüzyıl gemisidir ve Stockholm’de özel olarak inşa edilmiş bir müzede görülebilmektedir. Geminin yüzde 98’i özgün parçalardan ve yüzlerce oyma heykelden oluşmaktadır. Ertesi gün İsveç Kraliyet ailesinin daim ikametgahı olan Drottningholm Sarayı’nı ziyaret edem Makel iş ortakları, 17. Yüzyılda inşaa edilmiş olan yapıya hayran kaldılar. İsveç’in en iyi korunmuş kraliyet sarayı olan yapı, Stockholm’ün üç dünya mirası alanından da biri. Tamamlanmasından bu yana, birçok kraliyet şahsının izini bıraktığı sarayda; 17., 18. ve 19. yüzyıllardan kalma tarihi salonlar, tablolar, duvar resimleri ve objelerle güzel bir park, eşsiz bir saray tiyatrosu ve bir Çin Pavyonu bulunmaktadır. 


Ertesi gün 27 Temmuz’da Stockholm’dan öğle saatlerinde kum yığının üstündeki köprü anlamına gelen Orebrö’ya geçen misafirler 17. Yüzyıldan kalma bu kenti de ziyaret etme şansı buldular. Şehrin ortasında yer alan meşhur kalesi ile bilinen bu şehir aynı zamanda aynı zamanda İsveç’te bisiklet sporlarının merkezi durumundadır.  Örebro sonrası Göteburg’a geçilen gezide Makel misafirleri akşam yemeğinde dinlenme fırsatı buldu. 



Sonraki gün Göteburg’tan Norveç’in başkenti Oslo’ya geçen Makel iş ortakları ilk günü şehir turu gerçekleştirdiler. Nordmarka eteklerinde kurulmuş olan başkent Oslo denizle iç içe olup körfeze 100 kilometre kıyısı bulunmaktadır. Gezinin son günü dönüş öncesi  gemi ile doğanın bu ülkeye en güzel armağanlarından biri olan Norveç Fiyordları görüldü.  Makel iş ortakları 28 Temmuz günü akşam uçağı ile ülkeye geri döndü. Geziye Makel Türkiye Satış Müdürü Hamit Yıldızbaş eşlik etti. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAKEL EFSANE ARAÇ KAMPANYASI BAŞLADIÖnceki Haber

MAKEL EFSANE ARAÇ KAMPANYASI BAŞLADI

700 milyon Euro’luk “Viking Link” projesi Prysmian Group’a emanetSonraki Haber

700 milyon Euro’luk “Viking Link” projes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar