Makel ‘in Tayland Gezisi Yine Çok İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel ‘in Tayland Gezisi Yine Çok İlgi Gördü
Makel Şirketler Grubu, 2015 yılının birinci dönemini kapsayan kampanyasına gösterdikleri katılım sonucunda 130 misafirini Tayland’ın rüya kenti Pattaya’da ağırladı.

Pattaya, dünyanın her tarafından turist ziyareti alan, Tayland’ın üst düzey tatil beldelerinin başında geliyor. Sunduğu eğlence ortamları, su sporları ve çevredeki adalara düzenlenen ziyaretler ve benzersiz gece hayatı ile ziyaretçilerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. 

Makel bu yıl da geleneği bozmadı ve muhteşem bir kampanya fırsatı ile Tayland gezisi organize etti. 

Yoğun talep alan kampanya sonunda Taylan gezisine bu yıl 130 kişi katıldı. Oldukça hareketli geçen gezi toplam 3 ayrı grupta yapılabildi. 

Makel müşterileri sunulan programdan, otelden ve en önemlisi kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını söylediler. 

13-21 Mayıs, 18-26 Mayıs ve 25 Mayıs-02 Haziran tarihlerinde düzenlenen seyahatler mutlak müşteri  memnuniyeti ile sonuçlandı. Tropik bitki örtüsü ve okyanus denizinin eşsiz güzelliğinde ve eşsiz lezzetlerin bir arada sunulduğu özel mekânlarda bulanan Makel misafirleri keyifli anlar yaşadılar. 

Tayland’a gerçekleştirilen THY uçuşu sonrasında ilk gece konaklama ve akşam yemeğinin ardından sonra ilk gün Pattaya açıklarında yer alan Mercan Adasına gidildi. Deniz kum ve güneşin keyfini çıkaran Makel misafirleri inanılmaz güzelliklere sahip, doğa harikası Mercan Adaları’nda dünyanın nadide Turkuaz renkli denizinde yüzme imkânı buldular. 

Ertesi gün akşam Tayland’ın efsane Alcazar Cabaret Show’una katılan misafirler burada gösterilen performansa hayran kaldılar. 

Pattaya’nın Sattahip bölgesinde bulunan dünyacı ünlü Nong Nooch Botanik Bahçesi de ziyaret edilen önemli noktalar arasında yer aldı. 

Toplam 500 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olan Botanik Bahçesinde yetiştirilen binlerce çeşit bitkiyi görme 

şansına sahip olan botanik bahçesinde çeşitli fil şovlarıyla beraber Thai kültürünü tanıcı aktivitelerini de izleme imkanı buldular. Tayland seyahatinde Bangkok günübirlik ziyaret edilen yerler arasında arasındaydı. 

Makel Bayilerinin Tayland - Pattaya gezisi, katılımcıların büyük memnuniyeti ile sona ererken, bayiler bu tarz kampanyaların moral ve motivasyonu arttırdığını belirttiler. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pektaş Kablo Bayileri İle Küba da Bir Araya Geldi.Önceki Haber

Pektaş Kablo Bayileri İle Küba da Bir Ar...

Bakü Olimpiyat Stadı’nın Kabloları Prysmian Group Türkiye’denSonraki Haber

Bakü Olimpiyat Stadı’nın Kabloları Prysm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar