Makel Hedef Pazarlarda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Hedef Pazarlarda

2016 yılında birçok hedef ülkeye ait fuarlara katılmaya hazırlanan Makel Şirketler Grubu yeni yılın girmesiyle birlikte soluğu Polonya ve Türkmenistan’da düzenlenen fuarlarda aldı.  


On yıl içerisinde Asya, Avrupa ve Afrika pazarlarında ciro bazında ilk 10 firma arasına girmeyi hedefleyen Makel anahtar-priz ürünlerinden akıllı ev sistemlerine kadar birçok ürün kategorisinde Arge Merkezi’nden de gelen destekle yenilikçi ve rekabetçi birçok yeni ürünü 2016 yılında hedef pazarlarda sunmayı hedefliyor. 


27-29 Ocak tarihleri arasında Polonya’da Light and Electricity Fuarı’na katılan Makel Şirketler Grubu standında Anahtar-Priz, Şalt ve Endüstriyel Ürünler ve Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri’ni gelen müşterilere tanıttı. Birçok Avrupa ülkesi ve uzakdoğu ülkelerinden çok sayıda katılımcının yer aldığı fuara Makel Şirketler Grubu 48 metrekarelik stant ile katılım gösterdi. 


09-11 Şubat tarihleri arasında ise Türkmenistan Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı’na katılan Makel, toplam 36 metrekare standında ürünlerini sergileme şansını buldu. Standı Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve beraberindeki heyet de ziyaret etti. Birçok ziyaretçinin ağırlandığı stant alanında Makel ürünleri büyük ilgi gördü. İnşaat ve proje firmaları dışında son tüketicilerin de yoğun şekilde geldiği standa bu yıl şalt ve anahtar priz ürünleri dışında Makel Smarthome Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri ürünleri de her kesim ziyaretçi tarafından standın ilgi konusu ürünü haline geldi.  Türkmenistan’da Makel ürünlerine yönelik kalite algısı yönünde son derece iyi imaja sahip olduğu gözlendi. Makel tarafından yapılan açıklamada bölgede gerçekleştirilen satış ve pazarlama faaliyetleri ile toptancı, elektrikçi, satış noktaları ve son kullanıcılara yönelik kalıcı birçok çalışmanın yapıldığını söylediler. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Viko'dan Geleceğin Teknolojisi, Dokunmatik Novella S SerisiÖnceki Haber

Viko'dan Geleceğin Teknolojisi, Dokunmat...

Prime İstanbul projesi'nde Makel Smarthome Akıllı Ev SistemleriSonraki Haber

Prime İstanbul projesi'nde Makel Smartho...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar