Makel Cezayir Batimatec Fuarı'nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel Cezayir Batimatec Fuarı'nda
Cezayir’in başkenti Alger şehrinde 03-07 Mayıs tarihleri arasında yapılan Batımatec 2016 Fuarı’na katılan Makvel Şirketler Grubu geniş ürün yelpazesini fuara katılan ulusal ve uluslararası ziyaretçilere tanıttı.

Cezayir’in öneli fuarları arasında yer alan ve her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Batımatec Fuarı gerek katılımcı profili gerekse de ziyaret eden kişi sayısı açısından oldukça verimli geçtiği bildirildi. Elektrik, Led ve elektronik sektöründen birçok yerli ve yabancı firmanın iştirak ettiği fuarda firmalar birçok potansiyel müşteri grubu karşılıklı görüşme şansı buldu.


Makel Şirketler grubu; anahtar prizden şalt ve endüstriyel ürünlere, akıllı ev ve otomasyon sistemlerinden, pazara yeni sunma hazırlıklarını sürdürdüğü LED grubu ürünlerini gelen ziyaretçilere sundu. 


Batımatec Fuarı’na başkent Alger’in yanısıra Setif, Constantine, Oran ve Annaba şehirlerinden yoğun ziyaretçi katılımı olduğu gözlendi. Son yıllarda inşaat sektörünün yükselişte olduğu Cezayir pazarında Türk malı anahtar & priz ürünleri ile şalt ve endüstriyel ürünlerde Makel olarak izlenen doğru stratejiler sayesinde marka bilinirliğinin Makel ürünlerin satın alınması yönünde hızlı bir yükseliş trendinde olduğu belirtildi. 


Cezayir’de inşaat faaliyetlerinin 2012 yılında 41 milyar dolar değerinde olduğu belirtilirken İnşaat sektörünün ortalama olarak %11 oranında ekonomiye katkı sağladığı bildirildi.. 2012-2025 yılları arasında Cezayir’de, inşaat faaliyetlerinin değerinin yıllık ortalama %3,9 artarak 2025 yılında 67 milyar dolara ulaşmasının beklendiğini belirten Makel yetkilileri, inşaat faaliyetlerini etkileyen nüfusun 2012-2025 yılları arasında yıllık ortalama %1,1, gayri safi yurt içi hasılanın ise yıllık ortalama %3,7 artması beklendiği bilgisi verildi. 


Buna bağlı olarak Cezayir’de 2010 yılında nüfusun %72’si olan kentleşme oranı, 2025 yılında 34,3 milyon kişi ile nüfusun %81,7’sini oluşturacağı öngörüldü. 


Makel yetkilileri önümüzdeki yıllarda fuara olan katılımlarının devam edeceğini belirtti. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaptan Amerika, Beyaz Perdeden Sonra Viko ileÇocuk OdalarındaÖnceki Haber

Kaptan Amerika, Beyaz Perdeden Sonra Vik...

Makel Akıllı Şehirler Konferansı'na Sponsor OlduSonraki Haber

Makel Akıllı Şehirler Konferansı'na Spon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar