Makel A-Tech Fuarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel A-Tech Fuarına Katıldı
Emlak Konut, Toki ve Kiptaş’ın destekleriyle düzenlenen A-tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’na Makel Şirketler Grubu katıldı.

Emlak Konut, Toki ve Kiptaş’ın desteklediği A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı Ankara Congresium’da gerçekleşti.   


Makel’de fuar için aylar öncesinden başlayan hazırlıklar son ana kadar devam etti. Stant kurulumu gerçekleştirilen fuarda ürünler yerini alarak A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri fuarında ziyaretçileriyle buluşan tüm ürün gruplarının yer aldığı standı ile de göz doldurdu.


Fuar’da açılış konuşmasını İç işleri eski bakanı Efkan ALA yaptı. Açılış konuşmasının ardından stantları gezen Efkan ALA, Makel standını da ziyaret ederek ürünler hakkında bilgi aldı. Toki Başkanı Ergun TURAN’nın Toki yetkilileri ile birlikte Makel standını ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi. Makel’in yüzde yüz yerli üretimi olan Led Aydınlatma Ürünleri hakkında detaylı bilgi alan Toki Başkanı Ergun TURAN, üretimin tamamen yerli olmasından dolayı memnun olduğunu söyleyerek Makel’i tebrik etti.


Anahtar-Priz, Led Aydınlatma, Şalt Ve Endüstriyel Ürünler, Smarthome Akıllı Ev Sistemleri ürünleri hakkında detaylı bilgi ve tanıtımı yapıldı. Geniş ürün yelpazesi sektörün öncü markası olan Makel, geniş ürün gamı ile yoğun ilgi gördü. Fuarda Makel’i iş ortakları ve müşterileri de yalnız bırakmadı. 

İstikrarlı bir şekilde gelişmeye devam eden, piyasaya yeni ürün sunan ve müşteri memnuniyeti ile adından sıkça bahsettiren Makel, A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’nı başarıyla tamamladı.


Katılım gösteren Emlak Konut İç işleri eski Bakanı, Toki Başkanı, Emlak Bankası kontrolörleri, üretimin yüzde yüz yerli olmasından dolayı Makel’den memnun kaldıklarını söyledi. Ana bayiler ve alt bayiler sahip olduğu geniş ürün grubundan dolayı Makel ile çalışmaktan memnun olduklarını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Prysmıan Kablo’nun Notu BelirlendiÖnceki Haber

Türkiye Prysmıan Kablo’nun Notu Belirlen...

Mutlusan Elektrik Yeni ürün Tanıtımını GerçekleştirdiSonraki Haber

Mutlusan Elektrik Yeni ürün Tanıtımını G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar