Ledmar Elektronik Aydınlatma Sayın Murat Uysal İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ledmar Elektronik Aydınlatma Sayın Murat Uysal İle Söyleşi

Sizi tanıyabilir miyiz? Kısaca kendinizden bahseder misiniz? İş deneyimlerinizi öğrenmek ve okurlarımıza aktarmak adına tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

 

Selanik pasajında başlayan iş serüvenimiz, Karaköy meydandaki merkez ve şubemizden sonra şu an ki merkez ofis, mağazamızla büyüyerek ve gelişerek faaliyetine devam etmektedir. Meşhur Şair Ziya paşa yokuşu yani eski adı ile Yahudi yokuşu olarak bilinen bu tarihi yerlerde firmamızda göz açıp kapama süresi gibi algıladığımız bu süreci 16 sene gibi bir zamana yaymış ve bir anlamda kendi tarihini oluşturmuştur.

 

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında bilgi verir misiniz? 

 

Dünyada hızla gelişen teknoloji ile ilk başlarda imal ve ithal ettiğimiz ürünler zaman içerisinde değişim göstermiştir.  Ancak bu süreçte değişime uğramayan tek hedef ve ilkemiz imal ve ithal ettiğimiz ürünlerin kalitesinin ülkemize ve insanına yanaşır olmasıdır. Nihayetinde teknolojilik gelişmeler ve müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda LED AYDINLATMA ürünlerinin oluşturduğu ana faaliyetimize ilişkin kalıcı ve kaliteli çözümler ile başta ülkemize ve geleceğimize ışık tutmayı kendimize düstur edinmiş bulunmaktayız.

 

Uzun yıllardır sektörde olan biri olarak, geçmişten günümüze Elektrik Sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Hedefimiz doğrultusunda faaliyetimize devam ederken daha da güzel ürünler imal edip, ülkemize katma değer yaratacak işlere imza atmak ve ürünlerimizin HELİOS markamız ile siz değerli müşterilerimizle buluşturmak adına var gücümüzle çalışmaktayız.  HELİOS olarak tasarrufun, doğa ve yeşilin, çevre bilincinin, kaliteli ürün gibi bizleri ve çevremizin geleceği olan ilkelerin markamız ile birlikte anılmasından gurur duymaktayız.

 

Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir?

 

Sektörümüz ülkemizin Mihenk taşıdır.  Gururumuzdur, emeğimizdir, EKMEĞİMİZDİR. Başta bu konuya saygı ve sevgi ile bakmamız gerektiğini hatırlatmak isterim. Sahip çıkmalıyız; geleceğimiz çocuklarımızdır, onlara daha da güzel bir sektör bırakmak için kalite ve hizmeti üst düzeyde tutmalıyız. Sektörümüz bu gibi konulara eskiden geldiği gibi önem vermediği için kan kaybetmektedir. “Söz” verildiği zaman tutulur, tutulmalıdır. En azından “ESKİ” den öyle idi. Sektörümüzde gelişmeye led teknolojisi olarak ileriye doğru adım atmaya başladı. Amma ve lakin eksiklerimiz çok. İmalat değil, montaj safhasındayız,  inşallah ülkemizde de Nükleer Güç Santralleri temelleri çok çok geç kalmasına rağmen atıldı. Bu reaktör güç ile ülkemiz olarak imalatçı konusunda bir üst seviyeye çıkacağız, LED üreteceğiz ve niceleri temennimiz.

 

Teknik Elektrik Postası olarak Bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

 

Sektörümüze girmiş olan ya da yatırım yapmak isteyen dostlara; borç para ile iş kurulmaz, sermayesi kadar iş yapması “Ayağını Yorganına Göre Uzat “ atasözümüz ile tavsiye vermek isterim.

 

 

                               Sevgili Peygamberimiz (S.A.V)  

“Her birey ticaret ile uğraşabilir. Rızkın onda dokuzu ticarettedir.” demiştir. 

 

 

 

Dua eder dua bekleriz. Efendimizin duasını tekrar edelim. “ Allah’ım ümmetimden sabah erken kalkıpta  işine başlayanların işine bereket ver.” 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye-Çin iş birliğinin güçlendirilmesi için potansiyel büyükÖnceki Haber

Türkiye-Çin iş birliğinin güçlendirilmes...

Günsan’dan Ar-Ge hamlesiSonraki Haber

Günsan’dan Ar-Ge hamlesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar