''Kıvanç'ın isteği hoşuma gitti''

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
''Kıvanç'ın isteği hoşuma gitti''
Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminde dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nu oynayacak.

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Uludağ'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bu sezon iki yarış yaptıklarını ifade eden Sofuoğlu, "Önümüzdeki hafta İspanya'da üçüncü yarışım var. Sezona iyi başlamadım. İlk yarışta birinci giderken lastik patladı. İkinci yarışta 20 puan aldım ve podyuma çıktı. Şu anda genel klasmanda 4'üncü sıradayım. Önümüzde uzun bir sezon var. İnşallah her şey yolunda giderse 5'inci kez dünya şampiyonu olabilmek için bütün mücadelemi vereceğim. Daha sezonun başındayız. Konuşmak zor. En iyi dereceler şu anda bizde. Motor sporlarında neyin ne olduğu belli olmuyor. İlk yarıştaki gibi teknik bir sıkıntıdan dolayı puan kaybedebiliyorsun. Bir yarışta kaybettiğin puanı 5 yarışta telafi etmek için mücadele ediyorsun. Kolay bir sezon olmayacak" diye konuştu.

"O KONUDA NET BİR GELİŞME BULMAK İMKANSIZ"

Avustralya'da düzenlenen sezonun ilk yarışında patlayan lastiğinin etkisiyle motosikletinin kontrolünü kaybederek bitime 3 tur kala yarış dışı kalması ile alakalı sorulan soruya Sofuoğlu, "Lastiğim ile alakalı bir sıkıntı yaşamıştım. Hafta sonu boyunca o lastikleri denemiştim ve bir sıkıntı yaşamamıştım. Yarışta ise sıkıntı oluştu. Bunu kanıtlayacak bir veri dünyanın hiçbir yerinde mümkün değil. Bazen motor sporlarında dengenin değişmesi için yapılması gereken hareketler var. Ben bunlardan biri olarak düşünüyorum. Takımımla alakası yok. Onu arkada bıraktık. Yolumuz uzun. İnşallah başarılı sonuçlar alırız" diye cevap verdi.


"FİLM KONUSUNU İNTERNET VE GAZETEDEN DUYDUM"

Sofuoğlu, hayatının film olacağının hatırlatılması üzerine, "Bunu internet ve gazeteden duydum. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kenan Sofuoğlu'nu oynamak istemesi benim de hoşuma gitti. Gerçekleşir veya gerçekleşmez bunu bilmiyorum. Kendisiyle görüşmedim ama proje benim hoşuma gitti. Şu anda çok istediğim bir proje değil. Bunu ben kariyerimi noktaladıktan sonra düşünüyorum. Daha önce de görüştüklerimiz oldu. Ciddi anlamda hiç kimseyle oturup bu işi yapalım şeklinde bir görüşmemiz olmadı" şeklinde konuştu. (İHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunanistan'dan sığınmacılara skandal teklifÖnceki Haber

Yunanistan'dan sığınmacılara skandal tek...

Türkiye Sykes-Picot’ya direniyorSonraki Haber

Türkiye Sykes-Picot’ya direniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar